ΚΑΡΠΑΘΟΣ: ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΔΑΝ 15ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ – Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 15χρονη εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ. Ένα ολόκληρο κύκλωμα άρχισε να ξεσκεπάζεται…Η υπόθεση μαστροπείας και σωματεμπορίας που αποκαλύφθηκε στην Κάρπαθο τον Οκτώβριο του 2011, με κεντρικό πρόσωπο μια 15χρονη από την Ουγγαρία, θα αναβιώσει αύριο στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα, στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει 39χρονη από την Ουγγαρία σε μία προσπάθεια να μειώσει τις πολυετείς ποινές κάθειρξης που επιβλήθηκαν πρωτόδικα τόσο στην ίδια όσο και σε μία 38χρονη συμπατριώτισσα της και έναν 31χρονο Αλβανό.

Ειδικότερα, κατηγορούμενος για σωματεμπορία κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα σε βάρος ανήλικης και σύσταση συμμορίας αλλά και παράνομη είσοδο στη χώρα είναι ο 31χρονος Αλβανός ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 21 έτη και φυλάκιση 3 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 75.500 ευρώ, στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για πέντε έτη και την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Για τις ίδιες κατηγορίες (εκτός της παράνομης εισόδου) και για παράνομη κατακράτηση κατηγορείται και η 39χρονη από την Ουγγαρία, στην οποία πρωτόδικα επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 21 ετών φυλάκιση 6 μηνών, χρηματικό πρόστιμο 76.500 ευρώ, στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων για πέντε χρόνια και την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Και οι δύο καταδικασθέντες φέρονται ως οι «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης και συγκεκριμένα αυτοί που εξωθούσαν στην πορνεία την ανήλικη. Η 38χρονη έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές όταν οι συγγενείς της 15χρονης κοπέλας στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 δήλωσαν στη πατρίδα της, την εξαφάνισή της.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα που διενήργησαν το διάστημα εκείνο, η οποία και κορυφώθηκε με την συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 το απόγευμα στη Κάρπαθο.

Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών ήταν να εντοπιστεί η ανήλικη κοπέλα (σύμφωνα με πληροφορίες σε κατάσταση σοκ) και να συλληφθούν αρχικά ο 31χρονος Αλβανός και η 38χρονη από την Ουγγαρία, ενώ την επόμενη μέρα ακολούθησε η σύλληψη και των άλλων δύο αλλοδαπών που έφθασαν στην Κάρπαθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη και ο 31χρονος φέρονται ως οι «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης. Η πρώτη φέρεται να ήταν εκείνη που αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της 15χρονης και με την απειλή βίας την προωθούσε στην πορνεία, κλείνοντας τα ραντεβού με πελάτες, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Ο 31χρονος, η 38χρονη και η 39χρονη, κατακρατούσαν παράνομα την 15χρονη και την μετέφεραν στα σημεία των προσυμφωνηθέντων ραντεβού.

Πηγή: rodiaki.gr

 

αφήστε ένα σχόλιο


4 × δυο =