Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Απίστευτες εικόνες από τον Ιλισό – «Φούσκωσε» επικίνδυνα o ποταμός

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο λεκανοπέδιο της Αττικής, ενώ ενδεικτικό της ποσότητας του νερού που έχει πέσει είναι ότι «φούσκωσε» ο Ιλισός.

Μια μεγάλη ποσότητα έφερε στην Αττική η κακοκαιρία «Μπάλλος», που σαρώνει ολόκληρη τη χώρα, δημιουργώντας δεκάδες προβλήματα, ενώ στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας.

«Είμαστε σε επιφυλακή και σε διαρκή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με την Πολιτική Προστασία», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του δήμου, Μανώλης Αντωνάκος και συνέχισε: «Αναφέρθηκαν προβλήματα σε κάποια υπόγεια και τα συνεργεία μας συνδράμουν με αντλίες στο έργο της Πυροσβεστικής, ενώ υπήρξε πρόβλημα και στον οδικό άξονα της Πειραιώς. Ωστόσο, δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάτι άλλο. Τα φρεάτια έχουν καθαριστεί, κλιμάκια του δήμου αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος, έχουν μεταβεί για να ελέγξουν την κατάσταση και στον Ταύρο και είμαστε σε ετοιμότητα ενόψει και της επιδείνωσης του καιρού. Το συντονιστικό όργανο είχε συνεδριάσει προ ημερών, ενόψει της κακοκαιρίας που περιμέναμε, ενώ με απόφαση του δημάρχου αύριο θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης».

 

Δείτε φωτογραφίες από τον Ιλισό:

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 45