Και η κουτσή Μαρία υποψήφια στη ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Γλυφάδας

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τις Εσωκομματικές Εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών  μέχρι της  24 Οκτωβρίου 2021.

Κυριαρχεί το σπρώξιμο των δημοτικών συμβούλων για τα κολλητήρια τους,  όλοι οι  άλλοι, ας είναι καλοτάξιδοι

Τελικά πόσο ακόμη θα ευτελιστεί αυτή η κατάσταση με τα σόγια. Αδέλφια, ξαδέλφια, μάνες, πατεράδες, παιδιά, σόγια και φυσικά όλοι υποψήφιοι. Όλα τα κόζια πρέπει να είναι πιασμένα από τους επαγγελματίες για να αυξήσουν τα έσοδα στο σπίτι. Είναι ανεπίτρεπτο δημοτικοί σύμβουλοι να εξωθούν συγγενικά τους πρόσωπα να επιχειρήσουν την ένταξη τους στα κοινά βλέποντας τον δήμο ως μια επικερδή επιχείρηση.

Εμφανής ο στόχος από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή. Είναι αυτό που λέμε κάνουν  το αγροτικό τους στη ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Γλυφάδας και συνάμα αυγατίζουν «ζαβά» ψηφαλάκια ώστε αμέσως μετά να βάλουν υποψηφιότητα για δημοτικοί σύμβουλοι και να αρχίσουν τις πιέσεις στο εκάστοτε δήμαρχο για να τους βάλει στο ψηφοδέλτιο του.

Κι όταν με το καλό εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι με την ψήφο της υπνώτουσας ζαβοσυνείδησης του ψηφοφόρου τότε… μα από εδώ μα απ’ εκεί θα βγει μεροκάματο. Γι αυτό και δεν υπάρχουν  ισχυρές προσωπικότητες. Κανείς σοβαρός άνθρωπος  δεν πάει να μπει σε τέτοιου είδους μικρότητες. Και όσοι σοβαροί άνθρωποι ασχολούνται με τα κοινά βλαστημούν την ώρα που πήραν την απόφαση γιατί βλέπουν πως παίζεται το παιχνίδι.  Άλλοι πάλι ψοφάνε για παραγοντιλίκι, αλλά αυτό που πραγματικά είναι εξοργιστικό είναι τα συγγενολόια.

Για να είμαστε ξεκάθαροι σε τέτοιου είδους πρακτικές θα είμαστε απέναντι και θα τις καταδικάζουμε. Εμείς ευθέως λέμε όχι στα συγγενολόια. Όχι ο μπαμπάς το γιο, η μαμά την κόρη και οι δυο μαζί τους λοιπούς συγγενείς. Επιτέλους τέτοιου είδους πάσες είναι ανεπίτρεπτες και καταδικαστέες και ο σκεπτόμενος ψηφοφόρος θα πρέπει κάποτε να αρχίσει να αντιστέκεται σε φαινόμενα του παρελθόντος που με ένα κέρασμα, ένα καφεδάκι, του άρμεγαν και την ψήφο.

Κάπου όπα

αφήστε ένα σχόλιο


+ δυο = 8