ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΙΩΠΑ… Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ “ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ”!!

Και εκεί που περιμέναμε από το Θείο βρέφος να μας δώσει την απάντηση σχετικά με την αυτοψία στο σπίτι του Γιαννακόπουλου, νασου μας εμφανίζεται ο Γιαννακόπουλος ο οποίος μου στέλνει νέο μήνυμα και με παραπέμπει να ρωτήσω ποιόν, τον αρχιπούστη ότι όλα είναι νόμιμα.

Γιαννακόπουλος:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ! ! !

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 11. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …

ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΣΟΥ ΠΟΡΝΟΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗ; ; ;
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ! ! !

Ποιος είναι ο αρχιπούστης? Πες μας Γιαννακόπουλε πως μπορείς να μας παραδίδεις εσύ μαθήματα ηθικής και να μας παριστάνεις τον αλώβητο ενεργό πολίτη που μάχεται για την διασπάθιση του δημοτικού χρήματος όταν για μια ακόμη φορά πριν κάποιους μήνες καταδικάστηκες και πάλι για τα σοβαρότατα αδικήματα της πλαστογραφίας, παραβίασης κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση? Αν φοράς παντελόνια πες μας ποιος είναι ο αρχιπούστης για να τον βρω να τον ρωτήσω? Μήπως εννοείς αρχιπούστη, άνανδρο και καραγκιοζάκο αυτόν που εισβάλλει στο σπίτι της παράνομης σχέσης του και της κλέβει τα εσώρουχα να την εκδικηθεί γιατί του ζήτησε να διακόψουν την σχέση τους? Άκου τοκογλύφε για όλα αυτά θα πάρεις την απάντηση την ώρα που πρέπει.

Τοκογλύφε αν μπορέσεις έστω και στο ελάχιστο να αποδείξεις έναν από τους ισχυρισμούς που εκτοξεύεις εναντίον μου εδώ και 7-8 χρόνια  θα σε παραδεχτώ δημόσια. Ως τότε εσύ που έχεις ρουφήξει το αίμα του κοσμάκη βγάλε το σκασμό, άλλωστε οι αποφάσεις της δικαιοσύνης καταπέλτης εις βάρος σου και η μια μετά την άλλη αποδεικνύουν ποιους σκοπούς εξυπηρετείς.

Έρχονται εκπλήξεις, όσο για τις απειλές και τον εκφοβισμό είναι στη διάθεση των αρχών ο PC κι ότι άλλο χρειάζεται. Όταν θα βρεθούμε αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες θα έχω σαν μάρτυρες όλες και όλους όσους έβλαψες με την παραφροσύνη σου. Παριστάνεις τον ηλίθιο όταν ξέρεις ότι δεν είμαι από δαύτους που χρειάζεται να έχω υποβολείς και συνεργάτες, γράφω πάντα αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη. Όσο για την πορνοφυλλάδα μου μπορείς να αποδείξεις έστω και στο ελάχιστο αυτό που ισχυρίζεσαι? Δεν σε έβγαλα ξεβράκωτο όπως θα σου άξιζε, όπως κάνεις εσύ και τα βρώμικα τσιράκια σου, όσο για το εκβιαστή, εγώ όσο με προκαλείς θα συνεχίζω να βγάζω τα κατορθώματα σου στην φόρα άλλωστε στην Γλυφάδα δεν χρειάζεσαι συστάσεις, είσαι πλέον διάσημος.

Και επειδή τοκογλύφε με απειλείς ότι έρχεται η σειρά μου είμαι έτοιμος και σε περιμένω, σου ετοιμάζω τέτοιες εκπλήξεις που θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + 2 =