ΘΕΪΚΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΙ – ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗ??

Αλέφαντος τα πάντα όλα στο Sportdog για το χθεσινό τεστ του Ολυμπιακού με τον Αστέρα. Ποιος δε μπορεί, ποιον προστατεύουν οι δημοσιογράφοι και τι θα γίνει με Παρτιζάν.

Εληξε 1-1 το ματς με τον Αστέρα, έχει καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός, μακράν την πιο ακριβή ομάδα στην Ελλάδα αλλά ξαναλέω ότι ανησυχώ ιδιαίτερα για την Παρτιζάν έτσι όπως βλέπω τον Ολυμπιακό. Πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό οι παίκτες και αυτός ο προπονητής για να περάσει η ομάδα. Βλέπω τα προβλήματα που είδα και στο προηγούμενο ματς.

Τα στόπερ με τον Σισέ, σας τα είχα πει, από όλους αυτούς καλύτερος είναι ο Μποτία που λείπει.

Πιστεύω πάντως ότι ο Βούκοβιτς θα βγει καλός για τον Ολυμπιακό, παρ’ ότι ανέτοιμος μού άρεσε για πρώτο ματς, ξέρει καλή μπάλα και δεν είναι για το ύψος του αργός. Χωρίς βέβαια να πει κανείς ότι είναι γρήγορος. Αυτός πρέπει να είναι ο ένας από τα δύο στόπερ με την Παρτιζάν.

Το θέμα μου εμένα είναι ο κυνηγός. Από αυτούς που βλέπω ο Μπεν είναι πιο έτοιμος και κρίμα που είναι τραυματίας. Ναι, ο Μπεν. Ο Εμενίκε δεν δείχνει τίποτα ως τώρα. Έχει τραυματίες ο Ολυμπιακός, έχει και παίκτες ανέτοιμους όπως είναι φυσικό για τις μεταγραφές.

Ο Φορτούνης πάντως που έλεγαν οι δημοσιογράφοι ότι είναι ανεβασμένος στην προετοιμασία, μου δείχνει τον περσινό πεσμένο Φορτούνη. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες, δεν πάει στο γκολ.

Γενικώς ο Ολυμπιακός είναι μακριά από το γκολ. Πρέπει ο φορ να κάνει και από μόνος του φάσεις. Ο Μάριν δεν σκοράρει, ο Σεμπά τα ξέρουμε, ο Καρσελά έκανε δυο- τρεις καλές φάσεις γιατί είναι ντριμπλέρ και πέτυχε όμορφο γκολ. Ο Πάρντο είναι ανεβασμένος αλλά δυσκολεύεται στο γκολ.

Έβαλε πολλούς μέσα, έχει δύο 11άδες ο Ολυμπιακός. Πραγματικά δύο 11άδες. Οι αντίπαλοί του στην Ελλάδα τι έχουν; Ειδικά η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι πνιγμένοι στην μετριότητα, φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να δω ελληνικό πρωτάθλημα φέτος και θα το γυρίζω συνεχώς στα ξένα.

Πολύ πάσα- πάσα- πάσα με τον Χάσι. Κλείνονται οι αντίπαλοι και βλέπεις το στόπερ τη μπάλα στο χαφ, το χαφ την μπάλα στην άκρη, και πολλές σέντρες, για ποιον, για τον Εμενίκε;

Αν πας με Ρομαό στα στόπερ, δύσκολα δεν θα βάλει γκολ η Παρτιζάν… Να προσέξει ο προπονητής διότι έχει τα εργαλεία να φτιάξει μια καλή ομάδα αλλά τον βλέπω να μπερδεύεται.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

αφήστε ένα σχόλιο


× ένα = 4