Θετικός στον κορονοϊό ο Αχιλλέας Μπέος

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, καθώς το τρίτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό.

Νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος είχε κάνει γνωστό πως βρέθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας, διευκρινίζοντας πως τα δύο τεστ κορονοϊού που είχε κάνει βγήκαν αρνητικά.

Μερικές ώρες αργότερα, όμως, ο δήμαρχος Βόλου με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, έπειτα από τρίτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό.

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Δείτε την ανάρτησή του

αφήστε ένα σχόλιο


6 + = δεκατρία