Η Φωτιά στον Υμηττό “μυρίζει” άσχημα: Κάτω τα χέρια από τον αναμορφωτή δήμαρχο της πόλης!

Ο Δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ήταν ξεκάθαρος ότι η φωτιά στην Άνω Γλυφάδα ξεκίνησε από τον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ

Εγώ θα πω ότι όλο αυτό το τραγικό γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να καούν ακόμα και σπίτια στη Βούλα μυρίζει άσχημα αν αναλογιστεί κανείς πόσες φορές οι παλιάνθρωποι έχουν χωρίς επιτυχία προσπαθήσει να βάλουν φωτιά στο βουνό.

Χθες λοιπόν με τον ανεξέλεγκτο άνεμο των 8 μποφόρ από μια έκρηξη όπως λέγεται στον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ κι από μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά η φωτιά παρότι τέθηκε υπό έλεγχο εν τούτοις από τους πολύ δυνατούς ανέμους που επικρατούσαν ξέφυγε και ανέβηκε προς την κορυφή και με σύμμαχο τον δυνατό άνεμο επεκτάθηκε στην πίσω μεριά του Υμηττού κατεβαίνοντας μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και πήρε αυτές τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις με τα γνωστά αποτελέσματα.

Σήμερα λοιπόν οι «ειδικοί» του πληκτρολογίου λένε το μακρύ και το κοντό τους μάλιστα κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια της κριτικής και ξερνούν χολή επιρρίπτοντας ευθύνες στον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου κάνοντας φθηνή αντιπολίτευση πάνω στα καμένα με χτυπήματα άνανδρα κάτω από τη μέση γιατί δήθεν δεν «ξύρισε» τα χόρτα γύρω από τον σταθμό του ΔΕΔΔΗΕ και γιατί η Γλυφάδα έχει αποχωρήσει από τον ΣΠΑΥ. Μικρότητες και ανήθικοι παραλληλισμοί αν αναλογιστεί κανείς ότι όπως είπε και ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου  όλα είχαν γίνει όπως ακριβώς έπρεπε και ακόμη ότι από το Πάσχα έως σήμερα «εγκληματίες» της φύσης  έχουν αποπειραθεί άλλες τρεις φορές να κάψουν το βουνό.

Ευθύς και ξεκάθαρος ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τόνισε ότι η φωτιά «ξεκίνησε από το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) στη Γλυφάδα και εξελίχθηκε μέχρι την κορυφογραμμή του νοτίου Υμηττού». Αντίθετα με τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο του οποίου η έχθρα για τον δήμαρχο της Γλυφάδας είναι γνωστή  που με τη «βοήθεια» δημοσιογράφων σε δηλώσεις του εμμέσως πλην σαφώς για μια ακόμη φορά άφησε αιχμές κατά του δήμου Γλυφάδας ότι υπήρξε ολιγωρία κινήσεων για την κατάσβεση της φωτιάς καθώς επίσης κι ότι η Γλυφάδα έχει αποχωρήσει από τον ΣΠΑΥ λες και αν ήταν στο ΣΠΑΥ τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά (βλέπε Βούλα)  για να γίνει κατανοητό από όλους ότι αν κάποιος εγκληματίας – παλιάνθρωπος θέλει να βάλει μια φωτιά και με συνθήκες σαν τις χθεσινές θα την βάλει ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα.

Από εκεί και πέρα τα σχόλια του «ανίατου» ξεφτίλα ( μαγκιά κλανιά και εξάτμιση),  τακίμι του σουρωμενάκια και κάποιων «ειδικών» του πληκτρολογίου μόνο θλίψη προκαλούν αφού με το γνωστό κι αξιοθρήνητο «εγώ» τους από νυφίτσες που είναι παρουσιάζονται τέτοιες στιγμές για λιοντάρια.

Ντροπή και για κάποιες προφανώς ακαβάλητες «κυρίες» (ούτε καν Γλυφαδιώτισες) που κάνουν το επίπεδο δάπεδο και για να πουλήσουν πνεύμα στο αναγνωστικό τους κοινό και να γίνουν περισσότερο αρεστές (αφού ο κόσμος μασάει από δηθενομαγκιές) εκτός από τα προσβλητικά σχόλια για το πρόσωπο του δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου καταφεύγουν ακόμα και σε απειλές.

Στοιχεία που μέσα από το τσαμπουκαλεμένο αφήγημα τους  δείχνουν την ποιότητα τους σαν άνθρωποι, προφανώς γιατί το παντεσπάνι δεν βγαίνει αλλιώς. Κατά τα λοιπά θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε, ότι η παλιανθρωπιά γενικά δεν έχει όρια.

ΥΓ

Κάποιες φορές χρειάζεται να απαντάς στην δική τους γλώσσα γιατί δυστυχώς την ευπρέπεια την θεωρούν αδυναμία

αφήστε ένα σχόλιο


× 3 = είκοσι τέσσερα