Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΘΙΣΜΟΣ

Όσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν οι τενεκέδες τόσο πιο άδειοι είναι. Κάποιοι τέτοιοι κενοί άνθρωποι ρίχνονται στο κυνήγι των εντυπώσεων με σκοπό να εντυπωσιάσουν και να προκαλέσουν ντόρο γύρω από το όνομα τους. Έτσι για μια ακόμη φορά ο τοπικός μας μαϊντανός – περίγελος,  με επιπλήττει γιατί δεν λειτούργησα με ερασιτεχνισμό ώστε να ανεβάσω μια στοχευμένη είδηση (κατά Αγγελάτου), όπως αυτός συνηθίζει να στέλνει προς δημοσίευση σε φωτοτυπίες στα παιδιά της πιάτσας, αλλά προσπάθησα λόγω του ότι δεν ήμουν παρών να διασταυρώσω να συλλέξω πληροφορίες ώστε να αποδώσω την είδηση όσο το δυνατόν με αντικειμενικότητα κι όταν κατάλαβα ότι οι απόψεις ήταν εντελώς διαφορετικές από την επιστολή που μου έστειλαν, προτίμησα να μην ανεβάσω  καθόλου το θέμα για να μην πιθανόν βλάψω κάποιον.

Κατά τα σχέδια και τις ορέξεις του τοπικού μας μαϊντανού που κάθε φορά λαχταρά να κάνει εφέ για να στρέψει επάνω του τους προβολείς της δημοσιότητας ( κρύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την κενότητα και την ανασφάλεια του) για να αποδείξει το πόσο σημαντικός είναι, θα έπρεπε να «βάλλω» κατά του Δημήτρη Αγγελάτου ο οποίος για τα φερέφωνα του, φερόμενοι ως (εκδότες και δημοσιογράφοι) αποτελεί στόχο.

Εθισμένος στην αυτοϊκανοποιητική του συνήθεια (του αυνανισμού),  δεν λέει να καταλάβει ότι στην ηλικία του η μαλακία ( για κάποιους ειδικούς) φέρνει ακόμα και παράλυση.

αφήστε ένα σχόλιο


7 × = τριάντα πέντε