«Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, έδωσε μαθήματα πολιτικού πολιτισμού στον πρώην αντιπεριφερειάρχη της κας Δούρου Πέτρο Φιλίππου»

Η απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, των Αντιπεριφερειαρχών Θ. Αυγερινού και Ν. Πέππα , αλλά κι όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου, να κάνουν αποδεκτά τα αιτήματα του Δήμου Σαρωνικού και να χρηματοδοτήσουν άμεσα έργα στο Δήμο μας , ύψους 4.500.000 ευρώ,  αμέσως μετά την καταστροφική φωτιά της 9ης Σεπτεμβρίου, αναδεικνύουν τη διαφορά ήθους κι αποτελεσματικότητας μεταξύ της σημερινής και της προηγούμενης Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

 

Η Διοίκηση Δούρου – Φιλίππου κρυβόταν από τις φωτιές κι έριχναν ο ένας στον άλλο το “μπαλάκι” των ευθυνών, για τις ζημιές που προκάλεσαν από την καταστροφική τους πολιτική. Ενώ κρατούσαν “παγωμένα” τα αιτήματα για χρηματοδότηση έργων και στα συρτάρια τους τις ώριμες μελέτες που τους υπέβαλλαν οι Δήμοι, χρηματοδοτώντας μόνον όσους τους ήταν κομματικά αρεστοί.

 

Αντίθετα,  η Διοίκηση Πατούλη και τα στελέχη της όχι μόνον δεν κρύβονται, αλλά βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης κι όταν αυτή τελειώσει, στηρίζουν με πράξεις τα δίκαια αιτήματα των Δήμων. Χωρίς να εξετάζουν την κομματική ταυτότητα του κάθε Δημάρχου.

 

Οι δημόσιες ευχαριστίες του κ. Φιλίππου προς τον Περιφερειάρχη Αττικής δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τη διαφορά πολιτικού πολιτισμού μεταξύ της σημερινής και της προηγούμενης Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, ούτε και την αλήθεια πως σήμερα η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί έργα οδοποιίας που στηρίζονται σε μελέτες που είχαμε εμείς ως Διοίκηση καταθέσει το 2017 στη Διοίκηση Δούρου- Φιλίππου, αλλά αυτοί τις κρατούσαν στα συρτάρια τους, για να έρθει σήμερα η Περιφέρεια Αττικής να τις χρηματοδοτήσει.

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

αφήστε ένα σχόλιο


6 + οκτώ =