Η ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!

Το ίδιο δημοφιλής όσο και η Ζωζώ, προκαλεί σε κάθε του βήμα επιζητώντας με αυτόν τον τρόπο να πέσουν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.  

Σε μήνυμα που μου έστειλε ο ψευτοενεργός δημότης αναφέρει:

 (Ο ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ 100  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ)

Εεπειδή το θέμα είνα πολύ σοβαρό  θα πρέπει να μας απασχολήσει ιδιαίτερα  και να αναρωτηθούμε,  ο ψευτοενεργός δημότης Γιαννακόπουλος  έχει πρόσβαση και πληροφοριοδότη μέσα στο ΑΤ της οδού Δούσμανη στην Γλυφάδα;  Πως και από που έμαθε αν ο κ. Αγγελάτος έκανε κλήση στο 100; Αν πράγματι αληθεύουν όλα αυτά, η Ελληνική Αστυνομία κάνει χρέη ρουφιάνου; Πως είναι δυνατόν ό κάθε ένας να γνωρίζει, να πληροφορείται  τα όσα συμβαίνουν μέσα σε ένα αστυνομικό τμήμα; Μήπως θα πρέπει  ο Διοικητής του ΑΤ Γλυφάδας να διατάξει αμέσως ΕΔΕ για να δει ποιοι είναι αυτοί που διαρρέουν πληροφορίες και «δίνουν» τους πολίτες;

Αυτή είναι η αστυνομία μας; Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω τοπικός μας μαϊντανός κάνει τέτοιες δηλώσεις, δυστυχώς όμως κανείς δεν βρίσκεται να του τραβήξει τ’ αυτί. Κύριε Αγγελάτε τράβα μια μήνυση στον ψευτοενεργό δημότη και μια στον υπεύθυνο της βάρδιας στο ΑΤ για να δούμε τελικά ποιοι κάνουν χρέη ρουφιάνου και πόσο μπορούμε να εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία!!

αφήστε ένα σχόλιο


+ 2 = επτά