Η Καρολάιν απειλούσε με διαζύγιο τον 32χρονο πιλότο – Ανοίγουν στόματα μετά το φονικό

Έντονοι οι καυγάδες του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ο σύζυγος της αδικοχαμένης 20χρονης μητέρας, ο οποίος καταθέτει χωρίς διάλειμμα, από τις 13:00 περίπου της Πέμπτης, ενώ όσο πλησιάζουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος ανοίγουν στόματα για τους καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού που φαίνεται να ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα, κι όχι μόνο τη νύχτα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, Καρολάιν είχε ενημερώσει τον σύζυγο πως ήθελε να τον χωρίσει, ένα στοιχείο που ίσως αποτελέσει κλειδί στις εξελίξεις.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από μηνύματα που έστελνε η Καρολάιν σε άτομο στο οποίο εμπιστεύονταν και εκμυστηρευόταν διάφορα προσωπικά της προβλήματα, είχε διατυπώσει την επιθυμία της να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι στην Αλόννησο με το παιδί τους.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί», αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν από το στυγερό έγκλημα έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν γραπτά μηνύματα sms από το κινητό της Καρολάιν με τον σύζυγό της το βράδυ του φόνου με ύφος που προσιδιάζει με προστριβή ανάμεσά τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ανάμεσα στα ανακτηθέντα γραπτά μηνύματα να υπάρχει και απειλητικό sms από την 20χρονη προς τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ότι θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί τους από το σπίτι, το ίδιο βράδυ του φόνου.

Οι αντιφάσεις του πιλότου

Συγκεκριμένα:

  • Η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 π.μ. η κάμερα στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Ωστόσο, οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα, σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.
  • Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.
  • Κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αλλά απεδείχθη από την έρευνα ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του. Μάλιστα κατά πληροφορίες, εφαρμογή στο κινητό του δείχνει ότι έκανε βήματα την ώρα που θεωρητικά ήταν λιπόθυμος, από τις 5 παρά 10 το πρωί μέχρι τις 6 και 20 που δήλωσε αρχικά ότι συνήλθε.
  • Επίσης κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές, ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.
Google News icon

αφήστε ένα σχόλιο


1 + = τέσσερα