Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΤΙΜΩΝ: Η ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ «ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ» ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ!!

Βρίθουν οι αρθογράφοι μέσα  στο «κρεματόριο» του Ζαχαριάδη με ηλίθιες χαμηλού επιπέδου μαλακοατάκες και χαρακτηρισμούς που δεν συγκινούν τον αναγνώστη αντίθετα τον εξοργίζουν για την κατάντια που έχει υποστεί η δημοσιογραφία στο διαδίκτυο. Κάθε λογής γραφιάδες που κάτω από την ομπρέλα του ψευτοδημοσιογράφου κατακρεουργούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια που γίνεται κιμάς στα χέρια των ατίμων.

Υπαινιγμοί, ευτελή σεξουαλικά υπονοούμενα, κατινίστικα κουτσομπολιά ακόμα και σεξουαλικού περιεχομένου που δεν συνάδουν με είδηση παρά μόνο με την χυδαιότητα και την συμπεριφορά των κοτών. Η «βαρβατοαντρίλα» που βγάζουν με την πλήρη έλλειψη σεβασμού και ευγένειας  καταξιωμένη πένα τους,  δείχνει επακριβώς ότι « ο πούστης δεν είναι στο σώμα, αλλά στην ψυχή», άλλωστε είναι γνωστό ότι τα «κρυφοπουσταριά» τα λαμόγια και οι απατεώνες καμώνονται τους ηθικούς και τους τίμιους και είναι πάντα υπεράνω,  φορώντας φερετζέδες  για να κρύψουν την διαφορετικότητα τους. Δείτε το πνεύμα και την ποιότητα των «κυρίων»  και βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Αλητεία!!

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × 1 =