Η ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 77ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΟΝΕΙΣ

Το απροσδόκητο δώρο της φύσης στο ζευγάρι που έχει 39 χρόνια διαφορά

Είναι γνωστό πως η αγάπη έχει διάφορους… μυστηριώδης τρόπους να κάνει την εμφάνισή της. Η ιστορία που διαβάσετε παρακάτω είναι μια τρανή απόδειξη. Είναι επίσης η απόδειξη πως η φύση μπορεί να χαρίσει μερικές υπέροχες όσο και απροσδόκητες εκπλήξεις.

Η Kat King είχε πάρει απόφαση πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και έτσι είχε εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια. Το 2007 η γερμανίδα πήγε στην Αυστραλία και εκεί, σε ένα κάμπινγκ στην Τασμανία, γνώρισε τον άνθρωπο με τον οποίο έμελλε να αποκτήσει ένα υγιέστατο μωράκι.

dc05fde559fb43f134b521eec0ca13c6

Ο Kevin, ο άνθρωπος τον οποίο ερωτεύτηκε, είναι κατά 39 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη και στην αρχή της γνωριμίας του τίποτα δεν προμήνυε τα όσα ακολούθησαν.

«Ήμασταν απλά φίλοι. Θα έμενε στο τροχόσπιτό του και σε αντάλλαγμα θα του μαγείρευα ενώ θα μοιραζόμασταν και το διπλό κρεβάτι που υπήρχε εκεί χωρίς όμως να υπάρχει έστω και η υποψία για κάτι πονηρό. Αρχικά τουλάχιστον γιατί μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα ενώ ήμασταν σε ένα σούπερ μάρκετ… εκδηλώθηκε έντονα και τότε εγώ αγανακτισμένη τον απείλησα πως θα φύγω και θα συνεχίσω το ταξίδι μου μόνη» τονίζει η  Kat και προσθέτει: «Μετά από λίγο ωστόσο φιληθήκαμε και σύντομα γίναμε ζευγάρι»!

Μερικούς μήνες μετά, σύμφωνα με το δημοσίευμα του ladbible.com, ο Kevin της έκανε πρόταση και εκείνη δέχθηκε αλλά όπως αποκαλύπτει δεν είχε συνειδητοποιήσει την πραγματική του ηλικία μέχρι και την παραμονή του γάμου τους που έγινε τον Νοέμβρη του 2007.

«Τότε μου είπε την αλήθεια. Πως είναι 39 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα. Μου είχε κρύψει 10 χρόνια αλλά δεν είχε νόημα να του θυμώσω. Ήμουν πλέον ερωτευμένη με εκείνον» λέει η Kat.

1eb3dbd859fb708f34b5d0cadb7aecdf

Τον Σεπτέμβριο του 2010 γεννήθηκε ο γιος του. Η Kat είχε κλείσει ραντεβού με έναν γυναικολόγο προκειμένου να διερευνήσει τους λόγους για τους οποίους ήταν στείρα. Εκεί, ωστόσο, έμαθε πως ήταν… έγκυος!

«Είπαμε να το προσπαθήσουμε κι αν γίνει, έγινε. Μετά από ένα χρόνο προσπαθειών πήγα στο γιατρό και εκεί ανακάλυψαν πως είχα μείνει έγκυος. Ήμασταν και οι δυο ενθουσιασμένοι. Ακόμα περισσότερο ενθουσιαστήκαμε όταν ήρθε στη ζωή το μωρό μας. Ένα υγιέστατο αγοράκι» τονίζει η Kat.

Ο Κέβιν λίγο καιρό αργότερα αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αλλά πλέον έχει αναρρώσει και το ζευγάρι συνεχίζει να ζει μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τον 7χρονο γιο του.

2ed2ac2759fb708f34b51b327ebf6e53

«Όταν ο χειρούργος άκουσε την ιστορία μας, μου έκανε πλάκα, λέγοντας πως τον έκανε… έξτρα δυνατό ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε πολλά χρόνια ακόμα μαζί.  Ξέρω ότι οι επιλογές μου μπορεί να φαίνονται περίεργες σε μερικούς ανθρώπους, αλλά είμαι η απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και δεν είσαι ποτέ μεγάλος για να αγαπήσεις» ανέφερε η Kat.

αφήστε ένα σχόλιο


+ εννέα = 17