Η ΖΙΖΕΛ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Το διάσημο μοντέλο έγραψε τα απομνημονεύματά του

 Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο (μόλις το περασμένο φθινόπωρο έχασε τον τίτλο του υψηλότερα αμειβόμενου μοντέλου από την Κένταλ Τζένερ) και η οικογενειακή ζωή της είναι εξίσου αξιοζήλευτη – έχει υποδειγματική σχέση με τον σύζυγό της Τομ Μπράντι και είναι μητέρα δύο αξιολάτρευτων παιδιών. Με τον σύζυγό της ακολουθούν έναν απίστευτα υγιεινό τρόπο ζωής χάρη σε αποκλειστικά φυτική διατροφή.

Αν και όλα αυτά φαίνονται φυσιολογικά για την Μπούντχεν, σύντομα, το μοντέλο θα μοιραστεί τη συνταγή της επιτυχίας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά της, τα οποία θα βοηθήσουν όλους τους άλλους να ζήσουν όπως ζει η ίδια.

Με τίτλο «Lessons: My Path to a Meaningful Life» (Μαθήματα: Το μονοπάτι μου για μία ζωή με νόημα) το βιβλίο περιλαμβάνει τα μυστικά υγείας και ευεξίας της Μπούντχεν, καθώς και πτυχές της προσωπικής της ζωής, με μια συλλογή από φωτογραφίες απ’ όλο τον κόσμο. «Κοιτάζοντας πίσω κάποιες από τις εμπειρίες που έχω ζήσει αυτά τα 37 χρόνια, αυτά που έμαθα, οι αξίες που με καθοδηγούσαν και τα εργαλεία που με βοήθησαν να γίνω αυτή που είμαι, ήταν μια βαθιά εμπειρία μετασχηματισμού» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δημοσίευσε το εξώφυλλο καθώς και μια προεπισκόπηση. «Είμαι χαρούμενη που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι μου μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα!».

Τον περασμένο Μάιο, η Μπούντχεν μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Μπράντι, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People: «Ωριμάζουμε μέσα στις σχέσεις μας, γιατί… μας βλέπουν απ΄ όλες τις πλευρές, έτσι; Νομίζω ότι μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε πολλά ο ένας από τον άλλον. Ξέρεις, το να βαδίζεις σε αυτή τη ζωή με έναν σύντροφο, με τον οποίο μπορείς να μεγαλώνεις και να μαθαίνεις από αυτόν, είναι υπέροχο».

Τα απομνημονεύματα θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο και θα καλύπτουν την επιτυχημένη καριέρα της Ζιζέλ στην πασαρέλα, την εννιάχρονη σχέση της με τον αστέρα του Superbowl Τομ Μπράντι και το ρόλο της ως μητέρας του 8χρονου Μπέντζαμιν και της πεντάχρονης Βίβιαν και μητριάς του 10χρονου Τζον, γιου του Μπράντι από τον πρώτο του γάμο.

Η Amazon περιγράφει το βιβλίο ως «έργο, θάρρους και ειλικρίνειας» που θα εμπνεύσει άλλες γυναίκες να «ανακαλύψουν τη δική τους δύναμη, το δικό τους νόημα και τον δικό τους σκοπό».

Δεν είναι η πρώτη εισβολή της Μπούντχεν στη λογοτεχνία. Το 2015 κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με φωτογραφίες από την καριέρα της, το οποίο είχε επιμεληθεί η ίδια. Ο τόμος αρχικά είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια λόγω της τιμής του (700 δολ.), αλλά η Ζιζέλ απέδειξε ότι ασκεί μεγάλη επιρροή, καθώς τα πρώτα 1.000 αντίγραφα πουλήθηκαν αμέσως και ο εκδοτικός οίκος Taschen δημοσίευσε περισσότερα.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

αφήστε ένα σχόλιο


9 × = εξήντα τρία