Η ΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ «ΓΥΜΝΑΣΤΗ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Κοντά στην σύλληψη του αποκαλούμενου «γυμναστή», που πρωτοστατεί και βιαιοπραγεί εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου, βρίσκεται η Κρατική Ασφάλεια.

Τον αποκαλούμενο «γυμναστή», που πρωτοστατεί και βιαιοπραγεί εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου, έχουν ταυτοποιήσει και  αναζητούν τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας, τα οποία διεξάγουν αυτεπάγγελτη έρευνα για το περιστατικό της οργανωμένης επίθεσης ακραίων ατόμων.

Μερικώς έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τρεις από τους δράστες.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται στους μισθωτές πέντε τουριστικών λεωφορείων για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής, που επιβίβασαν δεκάδες άτομα από την περιοχή του Μενιδίου προκειμένου να μεταφερθούν στο Σύνταγμα και να συμμετάσχουν στην επίμαχη συγκέντρωση.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν όλο το υλικό βίντεο που έχει αποτυπωθεί από διάφορες πηγές καταγραφής κατά τη διάρκεια του βίαιου προπηλακισμού, προκειμένου να ταυτοποιήσουν και άλλα άτομα, που επιτέθηκαν εναντίον του με αυτόν τον σχεδιασμένο βάναυσο τρόπο.

«Οι ακροδεξιοί τραμπούκοι οι οποίοι κρύφτηκαν, καπηλεύτηκαν ειρηνική εκδήλωση για εθνικά θέματα και με δειλό τρόπο προσέβαλαν και χτύπησαν βουλευτή, έχουν ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους»δηλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας

thetoc.

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 9