Η Βρομιά και η αλητεία του δεν έχει όρια: Ο Βαξεβάνης παρουσιάζει φωτογραφία του Πλεύρη από το 2019 με αποτσίγαρα ως τωρινή

Το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κοινοποίησε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης να κρατά τσιγάρο σε νυχτερινό κέντρο.

Έγραψε μάλιστα ο υπουργός Υγείας πως «με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν». «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».
Μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ξεκίνησε μία μεγάλη συζήτηση για το θέμα και ο εκδότης της εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης θέλοντας να τοποθετηθεί και αυτός επάνω στο ζήτημα, ανάρτησε φωτογραφία του υπουργού Υγείας από συνάντηση του Θάνου Πλεύρη με τη ΔΑΚΕ, στην οποία εμφανίζεται ένα τασάκι με αποτσίγαρα.
Ο Κώστας Βαξεβάνης υποστήριξε ότι η φωτογραφία είναι στο υπουργείο Υγείας και έγραψε: “Υπουργέ μου @thanosplevris βλέπω ένα τασάκι με αποτσίγαρα στη φωτογραφία (μπροστά δεξιά) από συνάντηση στο υπουργείο με τη ΔΑΚΕ. Θα ξεκινήσει έρευνα; #μπισμπικης”
Η απάντηση του υπουργού Υγείας δεν άργησε να έρθει, αφού η φωτογραφία δεν είναι τωρινή, αλλά από το 2019 σε επίσκεψη του Θάνου Πλεύρη στα γραφεία της ΓΣΕΕ, πριν την ψήφιση του αντικαπνιστικού νόμου.
Ο Θάνος Πλεύρης κοινοποίησε την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη και σχολίασε σκωπτικά: “Ο @KostasVaxevanis παρουσιάζει φωτό από το 2019 πριν γίνω βουλευτής, πριν την ψήφιση του αντικαπνιστικού, στα γραφεία της ΓΣΕΕ που επισκέφθηκα τη ΔΑΚΕ και λέει ότι δήθεν είναι φωτο επί υπουργείας μου στο υπουργείο υγείας. Το λες και Ερευνητική δημοσιογραφία”.

https://omadaalithias.gr/social/o-vaxevanis-paroysiazei-fotografia-toy-pleyri-apo-2019-me-apotsigara-os-torini

αφήστε ένα σχόλιο


δυο + = 7