Η απάντηση μου στον εκφοβισμό της Μαυρακάκη!

Για να μην γίνονται παρερμηνείες και λάθη θα πρέπει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια ως απάντηση στα μυθεύματα και τους εκφοβισμούς της κ. Μαυρακάκη ώστε οι φίλοι αναγνώστες να μην παρασύρονται.  Η κ. Μαυρακάκη πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας προ ημερών ανάρτησε δημοσίευμα φίλης της συγκεκριμένα της κ. Μηλιού το οποίο έλεγε ότι η κυβέρνηση μοιράζει από 3.000€ προκειμένου να εξαγοράσει τις υπογραφές συγγενών των νεκρών πού έχασαν την ζωή τους  για  να πουν ότι έφυγαν από τον Κορονοϊό, προσθέτοντας ή ίδια τον τίτλο, «ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ»;

Στην κατάπτυστη αυτή χωρίς στοιχεία ανάρτηση αντέδρασα λέγοντας στην κ. Μαυρακάκη ότι όλο αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι είναι Fake News κι ότι δεν πρέπει να ανακυκλώνονται πλαστές ειδήσεις που παραπληροφορούν και δηλητηριάζουν την κοινωνία με συκοφαντίες και ψέματα, πρότεινα μάλιστα όποιος έχει στοιχεία καλά θα κάνει να τα καταθέσει στον εισαγγελέα.

Αντ’ αυτού και μετά τον καταιγισμό δυσμενών σχολίων από δεκάδες αναγνώστες εις βάρος της για το επίμαχο δημοσίευμα που ανήρτησε θέλοντας να διορθώσει την γκάφα της, αντί να συμμορφωθεί ως όφειλε αναγνωρίζοντας το λάθος της, ανασκεύασε τα λεγόμενα της όπου με περισσή ελαφρότητα και ευκολία είπε το αμίμητο ότι «άλλο ήθελε να πει και άλλο καταλάβαμε» και μάλιστα με ειρωνικό ύφος είπε ότι λυπάται για τους «λίγους» που δεν κατάλαβαν υποτιμώντας έτσι την νοημοσύνη όλων και απαντώντας σε διαδικτυακό της φίλο φανερώς εκνευρισμένη έλεγε εννοώντας εμένα με  «σταύρωσε ο  β……. ς» .  

“Εδώ θα ήθελα να σταθώ και προς αποκατάσταση της αλήθειας και χωρίς ίχνος έπαρσης να πω ότι στην διαδρομή μου έχω βρεθεί αντιμέτωπος με θηρία, τις νυφίτσες δεν τις πειράξα, δεν ασχολήθηκα μαζί τους, τις έβλεπα για αδυναμία κι αυτό γιατί πάντοτε οδεύω, χωρίς εμπάθεια με γνώμονα την αλήθεια”.

Έκτοτε, από πληροφορίες μαθαίνω ότι θέλοντας να περισώσει το γόητρο της εριστική όπως είναι, επιμένει στους χαρακτηρισμούς εναντίον μου με την γνωστή ακατάσχετη φρασεολογία που την διακρίνει και θέλοντας  να με εκφοβίσει κραυγάζει απανταχού ότι έχει στραφεί στο ηλεκτρονικό έγκλημα προκειμένου να με εντοπίσει.

Μαυρακάκειες αμπελοφιλοσοφίες όπου δεν έχουν καμία βάση και σοβαρότητα θα την συμβούλευα μάλιστα επειδή αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα και οι άνθρωποι εκεί έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν από το να ασχολούνται με τις αστειότητες της κ. Μαυρακάκη, αν πραγματικά επιθυμεί  να στραφεί εναντίον μου ας το κάνει μέσω της δικαιοσύνης, άλλωστε και τα τηλεφωνά μου είναι γνωστά και ο ίδιος είμαι γνωστός στην Γλυφάδα, παρεκτός βέβαια αν όλο αυτό την κάνει να αισθάνεται σαν το παγώνι που φουσκώνει, λες και δεν θέλει να καταλάβει ότι είναι προτιμότερο να βουτάς την γλώσσα στο μυαλό και μετά να εκστομίζεις ύβρεις και εκφοβισμούς, πόσο δε, όταν επανειλημμένα επαληθεύει το αδύνατο σημείο της (ευέξαπτη).

Όπως έχω πει και το επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά δεν έθιξα κανένα από τα μέλη του συλλόγου της όπως ή ίδια ισχυρίζεται. Αντίθετα έχω πολλούς φίλους στο σύλλογο της τους οποίους τιμώ και η διένεξη μου έχει να κάνει μόνον με την ίδια και για ακριβώς τον λόγο που προανέφερα. Όλα τα άλλα είναι μυθεύματα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ερωτώ λοιπόν για μια ακόμη φορά δημόσια και περιμένω απάντηση από την κ.  Μαυρακάκη ο τίτλος που προσέθεσε πονηρά με ερωτηματικό «ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ»; ομολογεί ευθαρσώς ότι γνωρίζει και επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό της κ Μηλιού για τις 3.000€ που μοιράζει δήθεν η κυβέρνηση για να εξαγοράσει την υπογραφή των συγγενών των θανόντων ότι έφυγαν από Κορονοϊό, Ναι ή Όχι?

Με το ακόμη τα ίδια κάνετε; Αφήνει ευθαρσώς να εννοηθεί  ότι υπάρχει και προηγούμενο το οποίο η ίδια γνωρίζει, Ναι ή Όχι?

Ερωτώ κάθε καλόπιστο αναγνώστη ποιος θα μπορούσε να καταφύγει σε Fake News, ανυπόστατες καταγγελίες και γλοιώδη ψέματα για την κυβέρνηση με τον τίτλο «ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ»; αν δεν εξυπηρετεί συμφέροντα και δεν βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία??? Μήπως θα έπρεπε να ντρέπεται ή ίδια όταν πολλές φορές άκομψα και εριστικά κάνει σχόλια και κριτική εναντίον της κυβέρνησης προκειμένου να γίνει αρεστή στους πολιτικούς «φίλους» της στην Κουμουνδούρου?

Την  κ. Μαυρακάκη πρώην Πασόκα και νυν Συριζαία (η πολιτική της προτίμηση με αφήνει αδιάφορο) μήπως θα πρέπει κάποιος να την νουθετήσει ότι ως πρόεδρος ενός συλλόγου που τα μέλη του την έχουν επανειλημμένα τιμήσει θα πρέπει να κρατά τις αποστάσεις και όχι να αναλώνεται υπέρ ενός κόμματος δυναμιτίζοντας το κλίμα με την εριστική σαχλαμαρόγραφή και κριτική της?

Γνωρίζοντας και έχοντας φίλους όλους τους προέδρους των συλλόγων στην πόλη της Γλυφάδας δηλώνω απερίφραστα ότι κανείς τους απ’ όπου κι αν είναι φιλικά προσκείμενοι (κόμματα) δεν έπαιξαν ρόλο ντελίβερι ούτε ανεβάζουν καθημερινά δημοσιεύματα κάνοντας επικριτικά σχόλια για την κυβέρνηση παριστάνοντας τα φερέφωνα της Κουμουνδούρου.  Κανείς τους.

Οι άνθρωποι κρατούν μια σοβαρή στάση αποφεύγοντας τις εντάσεις τα προκλητικά σχόλια και τις συκοφαντικές αναρτήσεις αντίθετα με την κ. Μαυρακάκη που ως φαίνεται προφανώς καλαμοκαβαλημένη αιθεροβατεί στους αιθέρες της αλαζονείας και οξύθυμη ως είθισται αντί να κατεβάσει τους τόνους από το λάθος που διέπραξε μας κουνάει και το δάχτυλο και διαλαλεί αριστερά και δεξιά με υφάκι ότι η μεταξύ μας διαμάχη θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Έχει μήπως κάτι να φοβάται και φρόντισε να με διαγράψει και να με εκφοβίζει? Αν και δεν το επιθυμώ να βρεθώ αντίδικος με μια γυναίκα, εν τούτοις δεν θα διστάσω να την αντιμετωπίσω στις αίθουσες των δικαστηρίων όπου θα φροντίσω να ξεδιπλώσω και άλλες άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα και του περιβάλλοντος της.

Τέλος καλόν θα ήταν να δείξει ψυχραιμία γιατί οι μεγάλες ταχύτητες μόνον ατυχήματα προκαλούν. Μεγαλώσαμε πια για να θυμώνουμε και να μην ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε.

Εφεξής, αντί να καμώνεται την καμπόση και να διαλαλεί ότι την μεταξύ μας διαμάχη την ανέλαβε κοινός φίλος, γνωστός δικηγόρος της Γλυφάδας, καλόν θα ήταν να ακούσει την συμβουλή του, να κατεβάσει τους τόνους και να καταλάβει ότι δεν μπορούμε να της χαριζόμαστε αιώνια.

Η ποιότητα των ανθρώπων δεν ορίζεται και δεν μετριέται με τους τίτλους και τα αξιώματα, όταν μέσα τους κυριαρχεί, ο ρεβανσισμός,  η ασχήμια και η υποκρισία, όπως και το μέτρημα του αναστήματος δεν μετριέται με χάρακες και μεζούρες, αλλά με τις χαρακιές και την λεβεντιά εν προκειμένω της Κρητικής ψυχής. Βέβαια πάντα και παντού  θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις!!

αφήστε ένα σχόλιο


δυο × 1 =