Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ!!

Ενώ πριν λίγο καιρό ο ξεδιάντροπος Χαζαριάδης αποδοκίμαζε την σχέση που έχει ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου από το χαμαιτυπείο που διαχειρίζεται, σήμερα, αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η αλητεία του ψευτοπροφιλάκια Μπραδήμα κατά κόσμον Χαζαριάδη τόσο που πια έχει γίνει αηδιαστικός και εμετικός.

Αυτή τη φορά αναφερόμενος στον Σωτήρη Βοργιά για τον οποίο όπως λέει δεν μασάει τα λόγια του (ενώ πριν λίγο καιρό όπως θα θυμάστε τον έβριζε και τον αποκαλούσε λαμόγιο), κάνει λόγο για τις «σοβαρές» ερωτήσεις του προς  τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, όπου του ζητάει να απαντήσει αν υπηρέτησε την θητεία του στο στρατό κι αν πήρε απολυτήριο Ι5 λόγω τρελόχαρτου ή για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Αίσχος βρωμιά αλητεία αφού ως γνωστό ο Δήμαρχος υπηρέτησε την θητεία του κανονικά στο Πολεμικό Ναυτικό, όσο δε για τον υπαινιγμό των σεξουαλικών του προτιμήσεων εδώ γελάνε και οι πέτρες αφού είναι γνωστό ότι είναι λάτρης του γυναικείου φίλου, όπως επίσης γνωστή είναι και η σχέση του με νεαρή δικηγόρο. Προς τι λοιπόν όλη αυτή η βρωμιά από τον λίγδα? Ας αναλογιστεί αυτό το κοινωνικό απόβλητο πόσο ελεεινός, πόσο βρώμικος  είναι στη ψυχή και θα καταλάβει ποιοι είναι οι πραγματικοί πούστηδες!!!

Τόση αλητεία πια!!!

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + = 8