ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ 36ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

Η θάλασσα ξέβρασε χθες οστά στο λιμάνι και μετά από έρευνες η αστυνομία εντόπισε την σορό στο ρέμα Κατσαμπά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια του τραγικού τέλους, που είχε η αναζήτηση του 36χρονου Μάνου Βρυθιά, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον περασμένο Μάρτη στην περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο.

Η ιατροδικαστική εξέταση και οι εργαστηριακές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο 36χρονος Ηρακλειώτης, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε διαμελισμένο το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να εξακριβωθεί πώς επήλθε ο θάνατος του νεαρού άνδρα, αλλά και πώς βρέθηκαν οστά του πτώματος στο λιμάνι, ενώ η υπόλοιπη σορός εντοπίστηκε στο ρέμα του Κατσαμπά σε πλήρη αποσύνθεση.


Το χρονικό

Το κουβάρι του τραγικού επίλογου στην εξαφάνιση του 36χρονου άρχισε να ξετυλίγεται, όταν ένας άνδρας φύλαξης ιδιωτικής εταιρείας βρήκε το οστό ενός ανθρώπινου ποδιού στην περιοχή του Καρνάγιου στο λιμάνι του Ηρακλείου, το οποίο φορούσε κάλτσα και παπούτσι.

Σε έρευνες που ακολούθησαν από δύτη στο ίδιο σημείο, όπου εκβάλλει το ρέμα του Κατσαμπά, βρέθηκε ακόμη ένα οστό, το άλλο πόδι, αλλά και ένα τσαντάκι, που περιείχε όλα τα στοιχεία του άτυχου 36χρονου.

Άμεσα σήμανε συναγερμός με την αστυνομία, το λιμενικό, αλλά και την ΕΜΑΚ να ερευνούν την ευρύτερη περιοχή.

Τελικά λίγο αργότερα βρέθηκε και το υπόλοιπο πτώμα στο ρέμα του Κατσαμπά μέσα σε κλαδιά δέντρων.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 36χρονου, η οποία αναγνώρισε τα παπούτσια του παιδιού της, που αναζητούσε τους τελευταίους μήνες.

Πηγή: cretapost.gr

αφήστε ένα σχόλιο


7 − ένα =