ΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩ ΔΑΙΜΩΝ

Σε ένα απαράδεκτο Ρεσιτάλ ύβρεων και χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου που δεν αρμόζουν στον πρώτο πολίτη της πόλης κατέφυγε για μια ακόμη φορά εις βάρος μας ο Δήμαρχος.

Aιτία το προ διημέρου δημοσίευμα μας στο οποίο χωρίς καμία υπερβολή και ψευδείς χαρακτηρισμούς, προκειμένου να ενημερώσουμε τους πολίτες για ένα ακόμη περιστατικό ρεβανσισμού και φθηνής πολιτικής από μέρους του, αναφερθήκαμε στην πολιτικά μικρόψυχη συμπεριφορά του, όταν για δεύτερη φορά θέλησε να σταματήσει τον Σύλλογο Εθνική Αλληλεγγύη που θέλησε να προσφέρει αναψυκτικά στους ηλικιωμένους των Κ.Α.Π.Η.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος παρότι βλέπει ότι με την Σταμουλο -κωλάδικη συμπεριφορά του οδηγείτε πολιτικά στον Καιάδα, εν τούτοις επιμένει λόγω του έκρυθμου και ασυγκράτητου χαρακτήρα του να καταφεύγει σε ευτελής χαρακτηρισμούς θέλοντας να πείσει (άραγε ποιους) ότι η σκληρή κριτική που του κάνουμε είναι προϊόν πίεσης προς επίτευξη αθέμιτου σκοπού (έτσι το λένε τώρα).

Και ενώ ο κόσμος το’ χει τούμπανο (για την αυταρχικότητα και τις βίαιες εξάρσεις του χαρακτήρα του) κι αυτός κρυφό καμάρι, επαφίεται για σενιάρισμα στις πένες πληρωμένων κονδυλοφόρων που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και την αλήθεια και τον παρουσιάζουν ως το παιδί του λαού με την ταπεινή καταγωγή, ενώ ο ίδιος υποδύεται τον θιγόμενο καθορίζοντας έτσι τους κανόνες του παιγνιδιού που του δίνει το δικαίωμα να προχωρά σε μηνύσεις και αγωγές εκφοβισμού, με στόχο την απόκρυψη της ενημέρωσης της αλήθειας. Η Πανεπιστημιακή του μόρφωση και τα δισέλιδα του Βιογραφικού του Σημειώματος που κατά καιρούς δημοσιεύσαμε στην εφημερίδα μας (Γλυφαδιώτης) προκειμένου να τον κάνουμε Δήμαρχο, δεν συνάδουν με την ρητορική πολιτική γλώσσα της αλητείας και τον δημαγωγικό του λόγο, τον τσαμπουκά και τις βίαιες εξάρσεις που κατά καιρούς βγάζει (Τσαρούχα, Μουλακάκη) κατά αυτών που τολμούν να του κάνουν κριτική, κατά αυτών που τολμούν να έχουν άποψη, κατά αυτών που από αξιοπρέπεια δεν κατεβάζουν τα παντελόνια να τον προσκυνήσουν. Δυστυχώς ο ευτραφής δήθεν ογκόλιθος της πολιτικής σκηνής της πόλης, ο ταπεινός γιος του τσοπάνη, απεδείχθη τελικά ένας Μύθος που πέρα από κάθε λογική και φαντασία, απογοήτευσε με την στάση του και την συμπεριφορά του όλους όσους τον πίστεψαν και τον στήριξαν, ακόμα και τους μελετητές που εναγωνίως έψαχναν να βρουν πως από ναρκισσισμό και αλαζονεία κατέληξε τόσο σύντομα, ένα λαϊκό παραμύθι, εναποθέτοντας τις έρευνες για την μανία της πολιτικής του εξόντωσης και αυτοκαταστροφής του, στα χέρια της επιστήμης.

Ο κ. Δήμαρχος και τα λιβανιστήρια του, γνωρίζουν ότι εμείς είμαστε πολύ μακριά από όλα αυτά που για λόγους επηρεασμού της κοινής γνώμης επιχειρούν να μας προσάψουν. Εξάλλου είναι γνωστό τοις πάσι, ότι δίχως οικονομικές απαιτήσεις, αντίθετοι ακόμα και με τις πολιτικές μας προτιμήσεις, σταθήκαμε στο πλευρό του γιατί τον πιστέψαμε. Όπως είναι γνωστό ότι όταν σύντομα αντιληφθήκαμε ότι το ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ άφηνε την θέση του στο ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, διαχωρίσαμε την θέση μας, αποτραβηχτήκαμε, δίνοντας την μάχη για μια αξιόπιστη ενημέρωση που να υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο, φιλοξενώντας όμως μέχρι και σήμερα όλα τα τεκταινόμενα του Δήμου Γλυφάδας και προσωπικά του ιδίου. Αφιλοκερδώς.

 

αφήστε ένα σχόλιο


1 − ένα =