ΕΧΕΙ ΤΑ “ΚΑΛΑ” ΤΗΣ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΕΑ «ΣΤΕΓΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ!!

Όλα δείχνουν ότι  η Βάνα Μπάρμπα θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό κι όσο περνούν οι μέρες θα έχουμε και νέες αποκαλύψεις. 

Από πληροφορίες που  συλλέξαμε λέγεται ότι από το γραφείο που βρίσκεται  στην Μεταξά θα ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία αλλά και κάποιες άλλες επαγγελματικές της δραστηριότητες.  Εμείς ερευνήσαμε και μάθαμε ότι το γραφείο αυτό μισθώθηκε όχι φυσικά από την κ. Μπάρμπα αλλά από  κάποια εταιρία με τα χαρακτηριστικά HPD  LEISURE εκμετάλλευσης σκαφών.

Επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται μάθαμε επίσης ότι πίσω από αυτήν την εταιρία βρίσκεται κάποιος Εμίρης  από το Κατάρ,  πριν λοιπόν ο άνθρωπος για ευνόητους λόγους γίνει κακομοίρης θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν η κ. Μπάρμπα έκανε αυτή την συμφωνία με τον ίδιο ή κάποιο άλλο στέλεχος της εταιρίας.

Επίσης θα θέλαμε να μας πει η κ Μπάρμπα για να ενημερώσουμε και εμείς με τη σειρά μας τους αναγνώστες μας τι δουλειά επιτέλους κάνει? Τι άλλο επαγγέλλεται εκτός της υποκριτικής?

Επειδή πολλά ακούγονται κάτι πρέπει επιτέλους να μας πει για να μάθουν οι πολίτες  ποιες είναι τέλος πάντων οι δραστηριότητες της . Να προσθέσουμε ότι η κ. Μπάρμπα έχει η ίδια ανακοινώσει ότι τις επόμενες δημοτικές εκλογές θα θέσει υποψηφιότητα στο δήμο της Αθήνας . Αναρωτιόμαστε γιατί τόσο ενδιαφέρον για την Αυτοδιοίκηση, γιατί επιδιώκει  να μπει και πάλι στο δήμο της Αθήνας? Για να βοηθήσει από το δικό της μετερίζι και ποιο είναι αυτό  ή μήπως είναι καλές οι αποδοχές? Τι όμως προσέφερε 4 και πλέον χρόνια στον Δήμο Γλυφάδας για να την προτιμήσουν οι πολίτες?

Μήπως δεν είναι γνωστό τοις πάσι ότι πίσω απ’ όλες τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και τα Καλλιτεχνικά Προγράμματα του Δήμου Γλυφάδας ήταν και είναι πάντα η σιδηρά κυρία Μαρία Παπάζογλου η οποία μάλιστα κατά κοινή ομολογία τα πήγε περίφημα γιατί είναι κάτι που το κάνει πολλά χρόνια και το γνωρίζει όσο κανένας άλλος και το κυριότερο έχει το κεφάλι του ήσυχο ο Δήμαρχος? Τι  λοιπόν έχει προσφέρει η κ. Μπάρμπα? Έστω , ας μας πει το ελάχιστο που έχει προσφέρει ώστε να μπορεί σήμερα να δικαιολογεί την τιμή που της έκαναν οι πολίτες τους οποίους καλεί και πάλι να την τιμήσουν με την ψήφο τους?

Αξίζει να θυμηθούμε τις χαρές ,τις αγκαλίτσες , τις αγάπες και τα όμορφα λόγια που είχε για τον Δήμαρχο πριν αυτός την παροπλίσει. Τώρα βέβαια η κ. Μπάρμπα βγάζει χολή. Κλείνοντας θα πρέπει να πούμε ότι πληροφορίες μας λένε  ότι μαζί της με ότι αυτό συνεπάγεται έχει “κλειδώσει” και ο γνωστός πυροσβέστης της Γλυφάδας.

Αυτά έτσι για να δείτε πως παίζεται το παιχνίδι.

Το  ρεπορτάζ συνεχίζεται!!

αφήστε ένα σχόλιο


× 4 = δώδεκα