ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ: Ο ΧΑΣΙ… ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Αλβανός τεχνικός μιλώντας σε ιστοσελίδα του Βελγίου, επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ για διετές συμβόλαιο και αναφέρθηκε στην κουβέντα που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μπέσνικ Χάσι θα είναι στην Αθήνα την Τρίτη το βράδυ (το αργότερο την Τετάρτη το πρωί) και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για το διετές του συμβόλαιο. Ο 45χρονος τεχνικός μιλώντας στους Βέγλους αναφέρθηκε στο συμβόλαιο («θα υπογράψω για δύο χρόνια») αλλά αποκάλυψε και την κουβέντα που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Όταν μίλησα στον πρόεδρο (σ.σ. Μαρινάκης) μου έδωσε δύο λόγους για τους οποίους ήθελε να αναλάβω την ομάδα. Πέρυσι ο Ολυμπιακός έχασε τους ομίλους του Champions League και ο Μαρινάκης δεν θέλει να συμβεί ξανά αυτό», είπε αρχικά στην «Ηet laatste nieuws» και πρόσθεσε:

«Εμπιστεύεται την ευρωπαϊκή μου προϋπηρεσία με Λέγκια και Άντερλεχτ και μου είπε ότι είμαι ικανός να διαχειριστώ την πίεση. Ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι πρωταθλητής κάθε χρονιά, να κερδίσει το κύπελλο και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ δεν ήταν ποτέ έτσι. Είναι μία μεγάλη πρόκληση και ένα μεγάλο ραντεβού ο τρίτος γύρος των προκριματικών του Champions League».

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το τιμ του Χάσι. «Ο Χάσι θα έχει στην Ελλάδα μαζί του τρεις ανθρώπους, ένας εκ των οποίων θα είναι ο Μπαρτ Μεερτ, βοηθός προπονητή και αναλυτής βίντεο».

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − 1 =