ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Σε μια χυδαίου περιεχομένου ανάρτηση κατά όσων επιλέγουν να ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη προχώρησε η τρανσέξουαλ Πάολα Ρεβενιώτη που θα είναι υποψήφια με το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Λίγες ώρες πριν ανακοινώσει μέσω Twitter ότι είναι σε συζητήσεις με κάποιο κόμμα για να είναι υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και τρεις ημέρες πριν να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά της, η Πάολα (ή Παύλος Ρεβενιώτης όπως είναι το πραγματικό της όνομα το οποίο αναγράφεται και στο ψηφοδέλτιο της Α΄ Αθήνας) προχώρησε έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Ούτε με βιάγκρα να μην σας κάνει κούκου και στις γυναίκες να σας αραχνιάσει όσο για τους gay να πάθετε αιμορραιδες όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη»

Paola Revenioti@PaolaRevenioti

Ούτε με βιάγκρα να μην σας κάνει κούκου και στις γυναίκες να σας αραχνιάσει όσο για τους gay να πάθετε αιμορραιδες
όσοι ψηφίσετε Μητσοτάκη

97 people are talking about this

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Πάολα Ρεβενιώτη είναι ακτιβίστρια και πρωτεργάτρια του κινήματος ΛΟΑΤ στην χώρα μας. «Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Εισήχθη στη σχολή Πολεμικού Ναυτικού σε ηλικία 13 ετών, απ’ όπου αποπέμφθηκε 3 χρόνια μετά», όπως αναφέρει η wikipedia. Αυτοπροσδιορίζεται ως εργάτρια του σεξ, τρανς γυναίκα, εκδότρια και ποιήτρια.

αφήστε ένα σχόλιο


× οκτώ = 32