ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ: ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ – ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!!

Για μια ακόμη φορά ο «έγκριτος»  Κλουζώ κατά κόσμον Ζαχαριάδης  που έβγαλε τη «βρώμα» ότι ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου τέθηκε σε αργία και ότι ήταν θέμα χρόνου να παρουσιάσει  τα απαραίτητα έγγραφα που θα αποδείκνυαν την εγκυρότητα της είδησης, αποδείχθηκε κοινός συκοφάντης ψεύτης  και λασπολόγος ολκής.

Όλα ένα τεράστιο ψέμα μια εξόφθαλμη τιποτένια προστυχιά .  Ο γνωστός Ζαχαριάδης, ο δημοσιογραφικός (;) απόπατος, η σαπίλα σε όλο της  το μεγαλείο.  Στη συνέχεια  αποδείξαμε ότι αυτό το μπουμπούκι με τις δεκάδες καταδικαστικές αποφάσεις ,  το πλούσιο ποινικό μητρώο και τα δυο καμάρια  που μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, είχε συνομιλία με τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, όπου φαίνετε άρχισε μεταξύ τους αυτό που λέμε μια συνεργασία «κυρίων».

Μπέσα σε όλα τα ανέκδοτα που μας αραδιάζει σε νέο του ψευτοδημοσίευμα , λέει ότι  την επίμαχη ανακοίνωση κατά του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου την εξέδωσαν  τάχαμου οι δημοτικοί  σύμβουλοι της παράταξης του Γιάννη Κωνσταντάτου και όχι ο ίδιος, Εδώ είναι που μας φύγανε τα τσίσα, εδώ είναι που γελάμε μέχρις δακρύων , δηλαδή ο «έγκριτος» ψευδοδημοσιογράφος  ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι ο Γιάννης Κωνσταντάτος ενώ γνωστοποιούσε μέσω fb ότι η παράταξη του θα έβγαζε ανακοίνωση, ο ίδιος δεν γνώριζε το περιεχόμενο της. Πιθανόν  πιστεύει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους πολίτες.

Συνεχίζοντας ο ψευτοδημοσιογράφος που μάχεται για την «εντιμότητα» τα «χώνει» στον πρόεδρο της Β2 Νομαρχιακής κ.  Αλέξανδρο Σπύρου με το  γνωστό ύφος γραφής του για την ανακοίνωση που εκδόθηκε και μέσα σε όλες τις ανακρίβειες αναρωτιέται  γιατί προηγήθηκε η ανακοίνωση της Β2 Νομαρχιακής και δεν περίμεναν την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας. Αυτή η ψευτοδημοσιογραφάρα με το απίστευτο  «έγκριτο» ρεπορτάζ,  δεν φρόντισε  να ενημερωθεί ότι  η ανακοίνωση της Β2 Νομαρχιακής ανέβηκε και με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας  Γιάννη Τζούβελη,  πιθανότατα θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αφήσει να αιωρείται ότι δήθεν υπάρχει μια στεναχώρια μια δυσαρέσκεια.

Η πάγια τακτική του , Βρωμιά, αλητεία, αθλιότητα και σαπίλα που μόνον αυτός  ξέρει να αφήνει στο πέρασμα του.

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα − 4 =