Εξαφάνιση Λαέρτη: Ήταν θαμμένος για 14 μήνες στο Σχιστό ως αγνώστων στοιχείων

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για την υπόθεση της εξαφάνισης του Λαέρτη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από 17 μήνες στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους δικούς του ανθρώπους να μαθαίνουν χθες πως ο 30χρονος είναι νεκρός.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star ο Λαέρτης φέρεται το βράδυ πριν από την εξαφάνισή του να είχε συναντηθεί με έναν φίλο του μηχανικό στο συνεργείο του, για να φτιάξει το μηχανάκι του. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες χωρίστηκαν και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου.

Η εκπομπή ανέφερε ότι μία ημέρα έπειτα από την εξαφάνισή του ένας επιβάτης που επέβαινε σε πλοίο στο δρομολόγιο Ραφήνα – Μύκονος έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το STAR η σορός του Λαέρτη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη πριν από 14 μήνες σε βραχώδη περιοχή της Άνδρου, ενώ οι Λιμενικοί δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Τελικά, η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών εξέτασε τη σορό και διαπιστώθηκε πως το πτώμα σε προχωρημένη σήψη είναι άνδρας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγιναν τρία τεστ DNA και τελικά την περασμένη Πέμπτη έγινε η ταυτοποίηση πως η σορός ανήκει στον Λαέρτη, μετά από διασταύρωση με το DNA του πατέρα του που είχε ληφθεί όταν είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Στο νεκροταφείο του Σχιστού ως αγνώστων στοιχείων

Η σορός του Λαέρτη, όπως ανέφερε η εκπομπή, είχε μεταφερθεί στο νεκροταφείο του Σχιστού. Εκεί παρέμεινε για αρκετό καιρό και φυλασσόταν μαζί με τους σορούς που δεν έχουν στοιχεία.

Η αδελφή και η νύφη του Λαέρτη πήγαν στο νεκροταφείο Σχιστού, σύμφωνα με την εκπομπή, για να διαπιστώσουν πού έχει καταλήξει η σορός του 30χρονου. Και οι δύο κατέρρευσαν όταν ο υπάλληλος του κοιμητηρίου τις οδήγησε σε ένα τάφο με έναν μόνο σταυρό και μια ημερομηνία, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο.

Για την οικογένεια του Λαέρτη μένουν ανοιχτά πολλά ερωτήματα για τα οποία ψάχνουν απαντήσεις και οι Αρχές, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση του θανάτου του 30χρονου.

αφήστε ένα σχόλιο


− 3 = έξι