ΕΞΑΡΧΕΙΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων σε τέσσερα υπό κατάληψη κτίρια.

Μέχρι τώρα, έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 100 άτομα, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι πρόσφυγες και μετανάστες.

Τα δύο από αυτά, όπου διέμεναν σχεδόν όλοι, ήταν στην οδό Σπύρου Τρικούπη. Παράλληλα, σε άλλο κτίριο στην οδό Καλλιδρομίου βρέθηκαν τρία άτομα, ενώ το τέταρτο στην οδό Φωτήλα ήταν άδειο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με την επιχείρηση εκκένωσης των υπό κατάληψη κτιρίων στα Εξάρχεια, στην οποία συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί, διεξάγονται και έλεγχοι για ναρκωτικά.

Από τις αρχές Αυγούστου μέχρι σήμερα στελέχη της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών έχουν πραγματοποιήσει οκτώ επιχειρήσεις «σκούπα» στην πλατεία και τα πέριξ στενά. σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή της Κυριακής», η ηγεσία της ΕΛΑΣ φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις επιχειρήσεις στα Εξάρχεια.

Πρόθεση της ηγεσίας είναι οι επιχειρήσεις να συνεχιστούν ούτως ώστε σταδιακά να καθιερωθεί η παρουσία αστυνομικών στα Εξάρχεια, ενώ το επόμενο διάστημα πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή και το σχέδιο εκκένωσης των κατειλημμένων κτηρίων που βρίσκονται στην περιοχή, αναφερόταν στο δημοσίευμα της Κυριακής.

αφήστε ένα σχόλιο


9 − = έξι