ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ “ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ!!!

Ανθρωπάκια δίχως τσίπα και μπέσα, με την ανοχή (αδράνεια -συμμετοχή) του πολιτικού κόσμου της πόλης που βρωμάνε σαν τα αποχωρητήρια έχουν ξεσαλώσει και έχουν στήσει ένα εργοστάσιο παραγωγής λάσπης εκτοξεύοντας ανακρίβειες και ψέματα ευνουχίζοντας έτσι την νοημοσύνη μας αφού δεν μπορείς εύκολα να τους παρακολουθήσεις γιατί άλλα λέγανε εχθές και άλλα λένε σήμερα, υπαινισσόμενοι αργότερα τα θύματα που για όλες αυτές τις τρομερές αλλεπάλληλες ανακρίβειες και ψέματα που εκτοξεύουν, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ρίχνουν το φταίξιμο στους εργοδότες τους που δήθεν άλλαξαν ρώτα, γι αυτό κι αυτοί κατεχόμενοι από αίσθημα ευθύνης, οργής και αγανάκτησης, στρέφονται εναντίον τους.

@ρχιδιές Γιωργίτσα μου. Γιατί το λάθος δικαιολογείτε μια φορά, άντε και δεύτερη, άντε και τρίτη, όταν όμως επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια λάθη “συστηματικά”, ή μαλάκας πρέπει να είσαι ή να τα κάνεις επί σκοπού γιατί κάπου αποβλέπεις. Αυτοί οι λεβέντες δεν κάνουν λάθος, είναι παντός καιρού και αποβλέπουν μόνο στην κονόμα. Αυτοί δεν έχουν ντροπή, αυτοαποκαλούνται με καμάρι ειδικοί στις βρώμικες αποστολές και παριστάνουν τους ειδήμονες ότι αυτοί ελέγχουν το σύστημα, αυτοί κινούν τα νήματα, αυτοί ανεβοκατεβάζουν διοικήσεις.

Κοντά στους κυνικούς νταβατζήδες, τα άσυλα, οι συνταξιούχοι και οι σοβαρογελοίοι κατά κόσμων ενεργοί που από την μια παριστάνουν τους εισαγγελείς ενώ από την άλλη, “ελέω καθήκοντος”, αποκαλύπτονται σε σφουγγαρόπανα.

Οι υπόγειες συμφωνίες έχουν πια αποκαλυφτεί. Οι Ερινύες πλησιάζουν

κραυγάζοντας, λεβέντες και παντελονάτοι είστε απλά ρόμπες.

Ευτυχώς γιατρέ υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να ξεχωρίζουν που δεν μουνουχίζονται και που γνωρίζουν πως παίζεται το παιγνίδι, γιατί από λεβέντες και ενεργούς γέμισε ο κοσμάκης, από σερνικούς έχουμε έλλειμμα . Φίλε ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τοις πράξεις του, εξάλλου τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια την κερδίζεις δεν την σφετερίζεσαι.

Στον φίλο μου τον Αντρέα

αφήστε ένα σχόλιο


ένα + = 3