ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ” ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΓΓΙΞΕ ΤΙΣ 15.000

Τουλάχιστον 15.000 συγκεντρωμένοι βρέθηκαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους.«Τσίπρας και Μαδούρο στο ίδιο μπαλαούρο», «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρε την Χούντα σου και μπρος» τα συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα – Από τα μεγάφωνα ακούγονταν αποσπάσματα από δεσμεύσεις του πρωθυπουργού που δεν υλοποιήθηκαν – Νεαρός προσπάθησε να κάψει τη σημαία της ΕΕ, αλλά τον απέτρεψε το πλήθος

unnamed

Εικόνες βγαλμένες από την εποχή των «Αγανακτισμένων» του 2011, αλλά και απο τις συγκεντρώσεις του δημοψηφίσματος πέρυσι το καλοκαίρι, επαναλήφθησαν σήμερα στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε».
Η εν λόγω συγκέντρωση, αξίζει να σημειωθεί, αποτέλεσε τις προηγούμενες ημέρες το επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, με την κυβέρνηση να επιχειρεί με κάθε τρόπο να την υπονομεύσει.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στην πλατεία και τους γύρω δρόμους συγκεντρώθηκαν περίπου 15.000 άτομα, αριθμός που κρίνεται ικανοποιητικός από τους διοργανωτές, δεδομένου του κλίματος πόλωσης που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και το φόβο επεισοδίων.
Στη συγκέντρωση δεν υπήρχαν κομματικές σημαίες, αλλά μόνο σημαίες της Ελλλάδας και της ΕΕ. Παράλληλα, είναι λίγα τα πολιτικά πρόσωπα που έδωσαν το «παρών», και αυτά όχι πρωτοκλασάτα.
Οι ηλικίες των συγκεντρωμένων ήταν από 40 και πάνω, ενώ υπήρχαν και λίγοι νέοι. Εμφανής ήταν η έλλειψη οργάνωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.
Από τα μεγάφωνα ακούστηκαν αποσπάσματα από παλαιότερες ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα, με έμφαση φυσικά στις υποσχέσεις που έδινε τόσο προεκλογικά όσο και ως πρωθυπουργός, δίχως ωστόσο να τις υλοποιήσει.
 papadoland

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − = 5