ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!

Συνελήφθη η σύζυγος του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, καθώς θεωρείται η βασική ύποπτη για τη δολοφονία του.

Ετσι, επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. Μάλιστα, οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι η σορός που βρέθηκε απανθρακωμένη στο όχημα ανήκει στον Ελληνα πρέσβη.

Σύμφωνα με την Ο’ Globo, ο εισαγγελέας ζήτησε τη σύλληψη ακόμα τριών ανθρώπων που φέρονται να σχετίζονται με τη δολοφονία. Ο στρατιωτικός Sergio Gomes Moreira Filho, που φέρεται να είναι ο εραστής της Φρανσουάζ Αμοιρίδη, και δύο συνεργοί του.

Αξιωματούχοι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλαβει την έρευνα εντόπισαν, σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μέσα, κηλίδες αίματος σε καναπέ στο σπίτι που ο διπλωμάτης βρέθηκε με τη  γυναίκα του, στην περιοχή Ιγκουάτσου. Ο Αμοιρίδης δολοφονήθηκε στο σπίτι πριν μεταφερθεί με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει την 21η του μήνα, γράφουν τα βραζιλιάνικα Μέσα.

Το όχημα βρέθηκε καμένο και μία σορός μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία γνωρίζει ότι το σώμα του διπλωμάτη μεταφέρθηκε από το σπίτι στις 3 το πρωί.

Η σύζυγος του πρέσβη Φρανσουάζ Αμοιρίδη έφτασε το πρωί της Παρασκευής με περιπολικό στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενη από τρεις πράκτορες και αρνήθηκε να μιλήσει στον Τύπο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύζυγός του διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με έναν στρατιωτικό, τον οποίο κατονόμασε και ο οποίος παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από δικηγόρο για να καταθέσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη ένας άντρας μεταφέρθηκε με χειροπέδες στο τμήμα.

Ο καναπές που βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε ο Αμοιρίδης θα μεταφερθεί για έρευνα. Πλέον η αστυνομία ψάχνει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει πώς μεταφέρθηκε το άψυχο σώμα του πρέσβη.

Η ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο θα γίνει με οδοντιατρικό έλεγχο.

 iefimerida.

αφήστε ένα σχόλιο


8 × πέντε =