ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!

Αποτέλεσμα φωτοσοπιάς η νέα φωτο που λανσάρει στο διαδίκτυο ο παραληρητικός παρλαπίπας που με φόντο την βιβλιοθήκη κατάφερε να γίνει viral, χαρίζοντας άπταιστο γέλιο στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας. Ο τύπος δείχνει να είναι δυναμικός (έχει πιάσει σφυρί στα χέρια), γοητευτικός (μάτι που γυαλίζει), ασυνήθιστα ειλικρινής (δεν γνωρίζει τους κ.κ Γιαννακόπουλο-Ζαχαριάδη)  και δεν διαστίζει να εξομολογηθεί δημοσίως ότι είναι ηλίθιος. Επειδή λοιπόν προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες και ρωτάει ποιοι έχουν τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη για μια ακόμη φορά του απαντώ ότι αναφέρομαι  στον εντολέα του  Γιαννακόπουλο  που πριν λίγες μέρες καταδικάστηκε για τα σοβαρότατα αδικήματα της πλαστογραφίας, παραβίαση κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση, σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και 2.000 χρηματική ποινή με τριετή αναστολή, για τον οποίο όπως λέγεται στην τοπική κοινωνία έχει βρεθεί και παλαιοτέρα αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη κάτι που  επιμελώς ο διαχειριστής της τοπικής αποχαύνωσης απέκρυψε.

Αναφέρομαι στον συνεργάτη του Ζαχαριάδη ο οποίος έχει καταδικαστεί πολλάκις για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης τον οποίο επανειλημμένα  έχει διασύρει και διαπομπεύσει ο τότε εχθρός,  σημερινός φίλος  του Γιαννακόπουλος,  το οποίο κι αυτό επιμελώς αποκρύπτει. Τελικά το μόνο που δεν μπορεί να κρύψει με όλα αυτά που γράφει είναι την ηλιθιότητα του. Ο παραληρητικός παρλαπίπας  που εκτοξεύει   χυδαίους και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και ύβρεις από το χαμαιτυπείο που διαχειρίζεται, ας γνωρίζει ότι οι μαγκιές πληρώνονται και οσονούπω θα κληθεί να απολογηθεί στην δικαιοσύνη. Διωγμένος και κατατρεγμένος από τον συριζα παριστάνει τον πρόεδρα παράταξης  προκαλώντας θυμηδία και γέλια.

Γελοίος και ασήμαντος εξυπηρετεί τα σχέδια κάποιων αποτυχημένων που η τοπική κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη και δεν έχει τον αντρισμό να παρουσιάσει  έστω  ΕΝΑ αποδειχτικό στοιχείο των χυδαίων χαρακτηρισμών που μου εκτοξεύει.

Ο αυριανισμός σε όλο του το μεγαλείο δείχνει ότι τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα που κάποιοι τα φορούν μόνον γιατί κρυώνουν. Κουράσαμε τον κόσμο με το να απαντάμε καθημερινά σε αυτόν τον παραληρητικό παραλαπίπα  ο οποίος το μόνο που κατάφερε είναι από μηδενικό να προβιβαστεί  σε νούμερο που δεν αξίζει πια να ασχολούμαστε μαζί του .

Οι πολίτες ας δουν ποιους πατρονάρει,  ποιους φιλοξενεί επανειλημμένα στο κολαστήριο της τοπικής αποχαύνωσης που διαχειρίζεται για να καταλάβουν ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετεί,  κι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους!!

αφήστε ένα σχόλιο


+ 5 = έντεκα