ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΠΡΑΓΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και η κοπή πίτας των νέων γραφείων του παραρτήματος Γλυφάδας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμων Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΕΠΡΑΓΕΑ), το οποίο, πλέον, στεγάζεται στη διεύθυνση Βασιλίσσης Όλγας 2, στον 1ο όροφο του κτιρίου, στην Άνω Γλυφάδα. Το ΚΕΠΡΑΓΕΑ, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, έχει την επίβλεψη για την πρόληψη και για την προαγωγή της ψυχικής υγείας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από δράσεις και βιωματικά σεμινάρια σε ομάδες κατοίκων, σε γονείς και σε εκπαιδευτικούς, ώστε να περιορίζεται κατά το δυνατόν ο κίνδυνος των εξαρτήσεων.

 

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελεί το ΚΕΠΡΑΓΕΑ, του οποίου ο διδακτικός και συμβουλευτικός ρόλος και η δράση, ειδικά στη δύσκολη περίοδο της κρίσης που βιώνουμε, είναι ακόμα πιο σημαντικά. Ο κ. Παπανικολάου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που παρά το δυνατό κρύο έσπευσαν να δώσουν το παρών στην εκδήλωση, όπως και τον Πρόεδρο και το προσωπικό του ΟΚΑΝΑ για το έργο που επιτελούν και που στέκονται αρωγοί στις δράσεις του ΚΕΠΡΑΓΕΑ.

 

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΡΑΓΕΑ, Ορέστης Τσάγκλας, από τη μεριά του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους εργαζόμενους και το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, που όπως τόνισε, από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στις προσπάθειες του Οργανισμού και στηρίζει την κοινωνική δράση του ΚΕΠΡΑΓΕΑ. Σημείωσε, παράλληλα, πως η πρόληψη είναι καλύτερη από την καταστολή και κάλεσε όλους να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα σεμινάρια του ΚΕΠΡΑΓΕΑ.

 

_AR03845 _AR03785 _AR03690 _AR03653

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × = 16