Δωρεάν rapid test αύριο στην πέμπτη παραλία Γλυφάδας

Αύριο, Δευτέρα 5 Ιουλίου, θα διενεργηθούν και πάλι δωρεάν rapid test για όλους, στην πέμπτη παραλία Γλυφάδας, δίπλα στο Λιμεναρχείο, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

. Η αύξηση του ιικού φορτίου λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας στην περιοχή θέτει σε επιφυλακή και επαγρύπνηση τον Δήμο Γλυφάδας. Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου προέβη σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να προληφθεί ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων.
Με την πολύτιμη αρωγή του αρμοδίου Αντιδημάρχου Υγείας Νίκου Βρυζίδη, με τον συντονισμό του αρμοδίου για τη Δημοτική Αστυνομία Αντιδημάρχου Σπύρου Δήμου και σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρεί σε νέους διαγνωστικούς ελέγχους αύριο, με προοπτική αυτοί να ενταθούν περαιτέρω τις προσεχείς ημέρες.
Ο κ. Παπανικολάου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να ανταποκριθούν και να υποβληθούν σε τεστ, ενώ παράλληλα συνιστά την προσοχή όλων στην πιστή τήρηση των μέτρων.
Ο Δήμος Γλυφάδας έχει μεριμνήσει έγκαιρα ώστε οι ομπρέλες στις παραλίες να είναι τοποθετημένες σε απόσταση 10 μέτρων η μία από την άλλη και να τηρούνται οι κανόνες που θα διασφαλίσουν μια ποιοτική παραμονή στην πόλη. “Λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου που διαπιστώθηκε συνολικά χθες στη Νότια Αττική, και πάλι αύριο θα πραγματοποιηθούν από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ δωρεάν rapid τεστ για τον κορονοϊό στην πέμπτη παραλία της πόλης μας.
Η προσπάθεια όλων μας για την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού παραμένει διαρκής και αμείωτη. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον ΕΟΔΥ για την εξαιρετική συνεργασία”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

αφήστε ένα σχόλιο


9 − = ένα