Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του (βίντεο)

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 51χρονος που τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 51χρονος που τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, έξω από το χρωματοπωλείο που διατηρούσε στη Γλυφάδα.

Αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο Πρώτο θέμα κάνουν λόγο για άνθρωπο που ήρθε στην Ελλάδα αποφασισμένος να σκοτώσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο δράστης είχε φύγει από την Δανία που διέμενε μόνιμα και ήρθε στην Ελλάδα για να «κλείσει», όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, τους ανοικτούς λογαριασμούς. Συγκεκριμένα, η σχέση ετών της μητέρας του με τον 66χρονο δεν είχε «εγκριθεί» ποτέ από τον ίδιο, καθώς την έβρισκε λάθος διότι σύμφωνα με τις αναφορές του «έτρωγε τα λεφτά» της μητέρας του. «Τον καθάρισα» είπε στους αστυνομικούς. «Είχα αποφασίσει εδώ και καιρό να το κάνω. Τον σκότωσα και ήρθα να παραδοθώ. Εκμεταλλευόταν τη μητέρα μου. Της έτρωγε τα λεφτά από την επιχείρηση της. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό» υποστήριξε ο στυγνός δολοφόνος του 66χρονου.

Ο 66χρονος άνδρας αιφνιδιάστηκε από το γιο της συντρόφου του που του είχε στήσει καρτέρι έξω από το μαγαζί του. Πριν προλάβει το θύμα να αντιδράσει, ο 51χρονος του επιτέθηκε και άρχισε να τον μαχαιρώνει με μεγάλο μένος στην κοιλιά, τον θώρακα και τον λαιμό.

Ο δράστης έφυγε αμέσως και το θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια προτού ξεψυχήσει. Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης εμφανίστηκε στο τμήμα της Γλυφάδας και ομολόγησε την πράξη του.

Η μητέρα του 51χρονου δεν γνώριζε ότι ο γιος της ήταν ο δολοφόνος του συντρόφου της και δεν γνώριζε ούτε ότι ο γιος της είχε επιστρέψει από την Δανία όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια. Το πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία. Ο δράστης είπε στις αρχές ότι με το θύμα είχαν προστριβές για πολλά χρόνια καθώς δεν ενέκρινε τη σχέση του 66χρονου με τη μητέρα του ενώ τον κατηγορούσε ότι εκμεταλλευτόταν τη μητέρα του οικονομικά.

«Με τον γιο μου δεν είχαμε επαφές»

«Με τον γιο μου δεν είχαμε επαφές. Τα τελευταία χρόνια είχαμε διακόψει. Δεν γνώριζα καν ότι ο Θανάσης είχε έρθει στην Ελλάδα» είπε η μητέρα του 51χρονου στους αστυνομικούς για την σχέση της με τον γιο της. Όπως προέκυψε απο την εξέτασή της, η ηλικιωμένη όχι μόνο είχε διακόψει οποιαδήποτε επαφή με το παιδί της, αλλά δεν γνώριζε καν οτι είχε επιστρέψει στην πατρίδα του από τη Δανία. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης δεν τους ενοχλούσε ούτε είχαν δεχθεί απειλές.

Από την αρχή ωστόσο της σχέσης της με τον 66χρονο σύντροφό της, ο ίδιος ήταν αρνητικος και εξέφραζε με κάθε τρόπο την αντίθεσή του καθώς θεωρούσε ότι ο σύντροφος της μητέρας του της έτρωγε τα λεφτά από την επιχειρηση που είχε, ένα χρωματοπωλείο στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα. Γι’ αυτό και αποφάσισε, τα ξημερώματα της Πέμπτης, να στήσει καρτέρι και να κλείσει τους λογαριασμούς που είχε με τον άτυχο 66χρονο, σφάζοντας τον με ένα τεράστιο μαχαίρι.

αφήστε ένα σχόλιο


ένα + = 3