ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: LET’S DO IT GREECE ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Ο Δήμος Σαρωνικού συμμετέχει και φέτος δυναμικά στην πανελλήνια εθελοντική δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let’s Do It Greece –Saronikos.

 

Με σύνθημα μας «Γίνε συνένοχος στην προστασία του περιβάλλοντος, γίνε συμμέτοχος σε έναν όμορφο και καθαρό Δήμο Σαρωνικού», σχολεία, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, σύλλογοι και φορείς, επαγγελματίες και εργαζόμενοι γινόμαστε όλοι «η αλλαγή που περιμένουμε»! Την Κυριακή 17 Απριλίου σε όλο τον Δήμο Σαρωνικού, στις πέντε Δημοτικές Ενότητες, εθελοντές κάθε ηλικίας συντονίζονται και στέλνουν το μήνυμα της προσφοράς, της αλληλεγγύης, του σεβασμού προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όλη η Ελλάδα γίνεται μια φωνή και παρά τις δυσκολίες στέλνει το κύμα θετικής ενέργειας, συνεργασίας και εθελοντισμού από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

Παράλληλα στον Δήμο Σαρωνικού, τα σχολεία συμμετέχουν στην εβδομάδα εθελοντικών δράσεων από 11 – 17 Απριλίου και υλοποιούν δράσεις στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους προγράμματος αλλά και κάποια έχουν ήδη ξεκινήσει δράσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού, την εβδομάδα που πέρασε.

 

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε σε κάποια από τις προγραμματισμένες δράσεις ή ακόμα μαζί με την παρέα σας να οργανώσετε τη δική σας εξόρμηση.

 

Για έναν καθαρό και όμορφο Δήμο Σαρωνικού! Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ!

ΑΦΙΣΑ 2016_saronikos

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − 6 =