ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2016

Ο Δήμος Γλυφάδας σας προσκαλεί σε βραδιές θεάτρου και πολιτισμού, όλο τον Σεπτέμβριο, στη Γλυφάδα! Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σχολικά είδη, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

«Η Γλυφάδα μας υποδέχεται γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες του θεάτρου και της μουσικής, σε ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Στόχος μας είναι να αγκαλιάσουν τις πρωτοβουλίες μας αυτές όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι και επισκέπτες της Γλυφάδας και να γίνει το Φεστιβάλ ένας θεσμός για την πόλη μας, μέσα από τον οποίο θα εκφράζονται παλιοί και νέοι καλλιτέχνες, του πενταγράμμου και της θεατρικής σκηνής. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει το Φεστιβάλ αυτό πραγματικότητα και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας μια διέξοδο πολιτισμού, που τόσο την έχουμε όλοι ανάγκη. Σας περιμένουμε στην παραλία της πόλης μας!».

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

 

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου

 

«Απλά… καλοκαίρι!» Συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα. Τιμητική συμμετοχή: Δημήτρης Παπαδημητρίου

 

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου

 

Θεατρική παράσταση «Το μήλο». Η μεγάλη επιτυχία των Γιώργου Βαλάρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, με τους Κώστα Βουτσά, Γιώργο Κωνσταντίνου, Αντώνη Λουδάρο και Ναταλία Δραγούμη.

 

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου

 

Παράσταση «I am what I am – The comeback» με τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο! Με τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας.

 

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου

 

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Bam – Bam» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Σωτήρη Καλυβάτση, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλη Κούκουρα και τον Παύλο Κοντογιαννίδη.

 

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου

 

«Μια βραδιά για τον Μάνο Χατζηδάκι». Αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη μας. Ηθοποιοί-ερμηνευτές: Κωνσταντίνος Φάμης, Ποθητή Σταυρινούδη

 

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου

 

«Χωρίζουμε λέμε»: Η καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Πρωταγωνιστούν: Μπέσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Ρήγας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

 

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου

 

Συναυλία με τον Ανδρέα Λέοντα, νικητή του X-Factor

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Sfera Radio & Derti 98.6 FM

Programma_

αφήστε ένα σχόλιο


9 − επτά =