ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 1η Ιουνίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 2.30 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για:

 

1.            Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 24.600,00€ (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την υπηρεσία/εργασία με τίτλο: «Αποκατάσταση δαπεδοστρώσεων σε κοινόχρηστους χώρους».

 

2.            Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 14.956,80 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ».

 

3.            Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 810,00 € (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά πραγματοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου με τίτλο: «Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας – Λειτουργία Συλλογικών Οργάνων»

 

4.            Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 4.999,95€ (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τρέιλερ μεταφοράς εργαλείων και οχημάτων».

 

5.            Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 29.999,97€ (συμ/νου ΦΠΑ) που αφορά την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υλικών συνεργείων».

 

6.            Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Αξιολόγησης-Γνωμοδότησης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας/εργασίας με τίτλο : «Χρωματισμοί εσωτερικών επιφανειών, αιθουσών, διαδρόμων και κλιμακοστασίων σχολικών μονάδων».

 

7.            Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας του Πρόχειρου διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια με τίτλο: «Α. Προμήθεια λοιπών μέσων ατομικής προστασίας, Β. Προμήθεια στολών για τις ανάγκες της Δημοτικής Αστυνομίας & Γ. Προμήθεια εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας», ποσού 73.791,39€ συμ/νου ΦΠΑ (από αναβολή).

 

8.            Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας και Αξιολόγησης-Γνωμοδότησης του πρόχειρου διαγωνισμού που αφορά την υπηρεσία/εργασία με τίτλο: «Παροχή ναυαγοσωστικών υπηρεσιών στις παραλίες του Δήμου Γλυφάδας», ποσού 35.497,80€ (συμ/νου ΦΠΑ).

 

9.            Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Διενέργειας και Αξιολόγησης-Γνωμοδότησης του πρόχειρου διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια Στεγάστρων Ιχθυαγοράς», πρ/σας δαπάνης 49.815,00€ ( συμ/νου ΦΠΑ).

 

10.          Ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών Απόστολο Γεωργούλα.

 

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 × επτά =