ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ (1-11-16)

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 1η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Tρίτη και ώρα 4.00 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

 

1.            Καθορισμός θέσεων για χορήγηση αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, για το έτος 2017.

 

2.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Προσφοράς Πλήρους Γεύματος – Επιχείρηση Αναψυχής», ιδιοκτησίας της ¨FOODIE & ΣΙΑ Ε.Ε.¨ στην συμβολή των οδών Αρτέμιδος αρ.3 και Αγ. Ιωάννου αρ.1 του Δήμου μας.

 

3.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», με διακριτικό τίτλο ¨WENGE¨ ιδιοκτησίας της ¨ΑΦΟΙ ΜΠΑΤΣΗ Ο.Ε.¨ στην οδό Ελ. Ανθρώπου αρ.3 του Δήμου μας.

 

4.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της ¨BURGER JOINT Ι.Κ.Ε.¨, στην οδό Πλ. Νυμφών αρ.1 του Δήμου μας.

 

5.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους, για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Προσφοράς Πλήρους Γεύματος – Επιχείρηση Αναψυχής», ιδιοκτησίας της ¨Α. ΜΑΛΤΕΖΑΚΗΣ & ΣΙΑ AMIGOS ΓΛΥΦΑΔΑ Ε.Ε.¨» στην οδό Κύπρου αρ.65Α του Δήμου μας.

 

6.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ», ιδιοκτησίας της ¨KAZOKU ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ SUSHI BAR Ι.Κ.Ε.¨ στην οδό Κύπρου αρ.59 του Δήμου μας.

 

7.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πρόχειρου Γεύματος» ιδιοκτησίας της κ. Αφροδίτης ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, στην οδό Σ. Βέμπο αρ.11 του Δήμου μας.

 

8.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πλήρους Γεύματος -Επιχείρηση Αναψυχής» με διακριτικό τίτλο ¨OH MAMA¨ ιδιοκτησίας της υπό σύσταση εταιρείας ¨OH MAMA CAFE BAR E.E.¨ στην οδό Κύπρου αρ.48 του Δήμου.

 

9.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πρόχειρου Γεύματος – Επιχείρηση Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων και Πότων (πρατήριο άρτου και ζαχαροπλαστικής με εργαστήριο ζαχαροπλαστικής)», ιδιοκτησίας της κ. Ελένης ΛΙΟΛΙΟΥ του Σταύρου, στην οδό Γούναρη αρ.3 του Δήμου μας.

 

10.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος & Αναψυχής(πρόχειρο γεύμα – ποτά – αναψυκτικά – καφέ)», ιδιοκτησίας της ¨Γ. ΜΑΡΗΣ – Η. ΚΕΡΚΕΝΟΣ Ο.Ε.¨ με διακριτικό τίτλο ¨MARKE¨ στην οδό Α. Μεταξά αρ.27-29 του Δήμου μας.

 

11.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Πρατήριο άρτου (είδη σφολιάτας – γλυκίσματα) – Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος(καφέ σε όρθιους και διερχόμενους πελάτες)» ιδιοκτησίας του κ. Μιχάλη ΓΕΜΙΣΤΟΥ του Πέτρου, στην οδό Μυστρά αρ.52 του Δήμου μας.

 

12.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πλήρους Γεύματος (πιτσαρία-εστιατόριο)» με διακριτικό τίτλο¨ROMA PIZZA¨ ιδιοκτησίας της ¨ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ Ο.Ε.¨, στην οδό Σ. Βέμπο αρ.33 του Δήμου μας

13.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων και Ποτών – Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πρόχειρου Γεύματος» ιδιοκτησίας της ¨NTV TRADE I.K.E¨, στην οδό Κύπρου αρ.30 του Δήμου μας.

 

14.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (κομμωτήριο – μανικιούρ – πεντικιούρ)», ιδιοκτησίας της υπό σύσταση εταιρείας με την επωνυμία ¨THE BEAUTY EXPERIENCE O.E.¨, στην οδό Γούναρη αρ.131 του Δήμου μας.

 

15.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (κομμωτήριο)», ιδιοκτησίας της κ. Iolanta ELIZAROVA, στην οδό Ξενοφώντος αρ.20 του Δήμου μας.

 

16.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Λιανικής Διάθεσης Τροφίμων και Ποτών (παντοπωλείο)» ιδιοκτησίας της κ. Βασιλικής ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, στην οδό Μυστρά αρ.43 του Δήμου μας.

 

17.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πλήρους Γεύματος» ιδιοκτησίας της ¨3 STEF Ι.Κ.Ε.¨, στην οδό Α. Παπανδρέου αρ.109 του Δήμου μας.

 

18.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πλήρους Γεύματος(ψητοπωλείο)» με διακριτικό τίτλο ¨BARBAS¨ ιδιοκτησίας της ¨VLAVIANOS GROUP A.E.¨, στην οδό Γιαννιτσοπούλου αρ.8 του Δήμου μας.

 

19.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πλήρους Γεύματος – Επιχείρηση Αναψυχής» ιδιοκτησίας της ¨ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΗΜ. ΤΣΙΛΙΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.¨, στην οδό Λαοδίκης αρ.47 του Δήμου μας.

 

20.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Διάθεσης Πλήρους Γεύματος (εστιατόριο – ψητοπωλείο – οβελιστήριο)» με διακριτικό τίτλο ¨SOUVLISTAS¨ ιδιοκτησίας του κ. Edison BAKO, στην οδό Γ. Γεννηματά αρ.27 του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 13