ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 13η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 2.30 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

 

1.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος» με διακριτικό τίτλο ¨HOMU¨ ιδιοκτησίας της ¨HOMU E.E.¨ στην οδό Γούναρη αρ.135 του Δήμου μας

 

2.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος – επιχείρηση αναψυχής» με διακριτικό τίτλο ¨HOT-HOT BURGER BAR¨ ιδιοκτησίας της ¨ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.¨ στην οδό Γιαννιτσοπούλου αρ.2 του Δήμου μας.

 

3.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ (ταβέρνα)» με διακριτικό τίτλο ¨ΜΑΝΔΡΙ¨ ιδιοκτησίας της ¨ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.¨ στην οδό Βαρδουσίων αρ.29 του Δήμου μας.

 

4.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος» με διακριτικό τίτλο ¨ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ¨ ιδιοκτησίας της ¨ΗΛΙΑΣ ΠΑΣΣΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.¨ στην οδό Κωνσταντινουπόλεως αρ.9 του Δήμου μας.

5.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος – επιχείρηση αναψυχής» με διακριτικό τίτλο ¨FOOD LAB¨ ιδιοκτησίας της κ. Ναταλίας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στην οδό Σ. Βέμπο αρ.22 του Δήμου μας.

 

6.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος – επιχείρηση αναψυχής», ιδιοκτησίας της ¨ΑΝΟΔΟΣ Λ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α. Ε. ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ¨ με διακριτικό τίτλο ¨EVEREST¨ στην οδό Λ. Βουλιαγμένης αρ.75 του Δήμου μας.

 

7.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και πότων – επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος» με διακριτικό τίτλο ¨EVEREST¨ ιδιοκτησίας της ¨ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΓΡΑΨΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.¨ στην οδό Λ. Βουλιαγμένης αρ.2 του Δήμου μας.

 

8.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (κομμωτήριο)», ιδιοκτησίας της ¨ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ HEADS OR TAILS Ε.Π.Ε.¨, στην οδό Β. Γεωργίου Β΄ αρ.7 του Δήμου μας.

 

9.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής & Διάθεσης Πλήρους Γεύματος», ιδιοκτησίας του κ. Hosam AL HOSARI, στην οδό Μαραγκού αρ.8 του Δήμου.

 

10.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών» ιδιοκτησίας του κ. Αναστάσιου ΑΓΓΕΛΗ, στην οδό Λ. Βουλιαγμένης αρ.170 του Δήμου.

 

11.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία

όρθιους και διερχόμενους πελάτες)» ιδιοκτησίας της υπό σύσταση εταιρείας ¨Wonderful Minds Ι.Κ.Ε.¨, στην οδό Λ. Ποσειδώνος αρ.80 του Δήμου μας.

 

12.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (καφετέρια – κυλικείο)», ιδιοκτησίας της υπό σύστασης εταιρείας με διακριτικό τίτλο ¨MARKE¨ στην οδό Α. Μεταξά αρ.27-29 του Δήμου μας.

 

13.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος – επιχείρηση αναψυχής», με διακριτικό τίτλο ¨MARRONE¨ ιδιοκτησίας της ¨ΚΩΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο.Ε.¨, στην οδό Κ. Αθανάτου αρ.22 του Δήμου μας.

 

14.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «Πρατήριο άρτου» ιδιοκτησίας του κ. Μιχάλη ΓΕΜΙΣΤΟΥ του Πέτρου, στην οδό Μυστρά αρ.52 του Δήμου μας.

 

15.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος (ψητοπωλείο)», ιδιοκτησίας του κ. Απόστολου ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, στην συμβολή των οδών Αχιλλέως αρ.29 και Λ. Βουλιαγμένης αρ.65Β του Δήμου μας.

 

16.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο με παρασκευαστήριο)», ιδιοκτησίας της κ. Δέσποινας ΘΕΟΧΑΡΗ, στην οδό Γ. Γεννηματά αρ.91 του Δήμου μας.

 

17.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος (πιτσαρία)», ιδιοκτησίας του κ. Δημητρίου ΚΟΥΤΣΟΛΙΑΚΟΥ, στην συμβολή των οδών Σ. Λαζαρίδη αρ.10 και Κωνσταντινουπόλεως αρ.14 του Δήμου μας.

 

18.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου και πλήρους γεύματος – επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών», με

διακριτικό τίτλο ¨BENITO DELICATESSEN¨ ιδιοκτησίας της ¨ΣΑΝΖΟΝΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟ & ΣΙΑ Ε.Ε.¨, στην συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη αρ.63 και Αγ. Νικολάου αρ.48 του Δήμου.

 

19.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου και πλήρους γεύματος – επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών», με διακριτικό τίτλο ¨BENITO DELICATESSEN¨ ιδιοκτησίας της ¨ΣΑΝΖΟΝΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟ & ΣΙΑ Ε.Ε.¨, στην συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη αρ.63 και Αγ. Νικολάου αρ.48 του Δήμου.

 

20.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (καφεκοπτείο)», ιδιοκτησίας της «ΝEΣΠΡΕΣΣΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΦΕ Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο ¨NESPRESSO EΛΛΑΣ Α.Ε.¨ στην οδό Γρ. Λαμπράκη αρ.18 του Δήμου.

 

21.          Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση Προέγκρισης για την λειτουργία καταστήματος η επιχείρησης ως «μικτή επιχείρηση (παιδότοπος) – επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος» ιδιοκτησίας της «ΜΟΥΖΑΚΙΑΡΗΣ Β. – ΧΑΣΑΠΗΣ Α. Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο ¨ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΩΝΙΑ¨ στη συμβολή των οδών Μ.Ασίας και Πλ. Καραϊσκάκη αρ. 10 του Δήμου μας.

 

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − = 5