ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BULLYING ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ

Ο Δήμος Γλυφάδας παρουσιάζει αυτή τη Δευτέρα, 18 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Ανατολικής Ρωμυλίας 127) μια παράσταση του Κώστα Βουτσά για παιδιά και νέους με τίτλο «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων». Η παράσταση πραγματεύεται το φαινόμενο του bullying (εκφοβισμός). Παρουσιάζει η Βάνα Μπάρμπα, τομεάρχης πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας.

Στόχος της παράστασης είναι να προκαλέσει θετικές αλλαγές στην κοινωνία και να συμβάλει στην καταπολέμηση των φαινομένων βίας και εκφοβισμού μέσα κι έξω από τα σχολεία. Επίσης σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση και τον γόνιμο προβληματισμό για το bullying. Η παράσταση θέτει ερωτήματα και παρακινεί για δράση και αντίσταση.
Ένα στρογγυλοκέφαλο παιδί γεννιέται σε μια χώρα μυτεροκέφαλων. Θα αντιμετωπίσει τη σκληρότητα, την κοροϊδία και τον εκφοβισμό από τους συνομηλίκους του. Ο βασιλιάς της χώρας (Κώστας Βουτσάς) στέλνει όλα τα παιδιά, στο στρογγυλό δάσος. Εκεί θα ανακαλύψουν τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να χτίσουν μια θετική στάση για τη ζωή και υγιείς σχέσεις με τους άλλους.
Η είσοδος στην παράσταση γίνεται μόνο με την επίδειξη της σχετικής πρόσκλησης.

αφήστε ένα σχόλιο


3 − = ένα