ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΕΠ

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, ο Δήμος Γλυφάδας αποφάσισε και θέτει σε εφαρμογή την επέκταση της λειτουργίας του ωραρίου λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών. Πρόκειται για μία κίνηση αυτονόητης σημασίας και αναγκαιότητας, η οποία έγινε εφικτή χάρη στην ενίσχυση και στην ορθολογική κατανομή του προσωπικού. Στόχος είναι η περαιτέρω διεύρυνση του ωραρίου, εφόσον δοθεί η δυνατότητα για πρόσληψη νέων εργαζομένων.

 

Σύντομα μάλιστα, το ΚΕΠ της οδού Επιδαύρου θα μεταφερθεί σε νέο, σύγχρονο κτήριο σε κεντρικό σημείο της οδού Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα. Το συγκεκριμένο ΚΕΠ θα συνδεθεί με την ψηφιακή υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας Fix My City, μέσω της οποίας κάθε δημότης ή κάτοικος της Γλυφάδας μπορεί εύκολα και γρήγορα να δηλώσει μία βλάβη που αφορά σε θέματα αρμοδιότητας του Δήμου και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την επίλυσή του!

 

Το ΚΕΠ στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα (Γ. Γεννηματά 62 & Πλαπούτα 59) πλέον θα είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

 

Το ΚΕΠ στην οδό Επιδαύρου 5Α θα είναι ανοιχτό Τρίτη και Πέμπτη, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ θα λειτουργεί και κάθε Σάββατο, από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

 

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Πρώτη προτεραιότητα της δημοτικής μας αρχής είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων της πόλης μας. Με το νέο ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ, θα μπορούν πλέον να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Θα συνεχίσουμε και με άλλες ενέργειες και πρωτοβουλίες, προς την ίδια κατεύθυνση, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο που δημιουργεί στη στελέχωση των ΚΕΠ και άλλων δημοτικών μας υπηρεσιών το παρατεταμένο ‘πάγωμα’ των προσλήψεων στους Δήμους».

 

«Θέτουμε σε εφαρμογή το νέο, διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ στην πόλη μας. Με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και με γνώμονα τη δημιουργία μιας Γλυφάδας φιλικής και λειτουργικής για όλους», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος αστικής ανάπτυξης και πολεοδομίας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

αφήστε ένα σχόλιο


× 6 = έξι