ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Με γραπτή δήλωση προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. θέλησε ο παλαίμαχος αυτοδιοικητικός π. Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Γεωργόπουλος να γνωστοποιήσει την κάθοδό του στις εκλογές της 18 Μαίου.

Δεν αποτελεί έκπληξη η απόφασή του αφού ως γνωστόν η αγάπη του για την ενασχόλησή του με τα κοινά της Γλυφάδας, υπερέχει πάσης φύσεως κωλλύματα. Η μακρόχρονη ασυμβίβαστη πορεία του εξ άλλου το επιβεβαιώνει απόλυτα.

Δηλώνει λοιπόν τα εξής:

Με την παρούσα, θέλω να δηλώσω προς τους Γλυφαδιώτες την απόφασή μου να κατέλθω ως συνεργαζόμενος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την μοναδική δημοτική παράταξη που κάνει πράξη αυτά που όλοι διατυμπανίζουν και πρεσβεύουν. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Στην μέχρι τώρα πορεία μου, έχω ξεκαθαρίσει τις αρχές μου ως άνθρωπος. Μου προσάψανε το επίθετο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ, διότι ποτέ δεν δέχθηκα να συμβιβαστώ με ελαστικότητα στις ανθρώπινες αξίες.

Στην 20ετή πορεία μου πάντα λειτουργούσα με γνώμονα την προστασία του δημοτικού χρήματος και την νομιμότητα στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και του Δημοτικού συμβουλίου. Κατήγγειλα στις αρμόδιες αρχές το πλιάτσικο στην κατασκευή του παλαιού Δημαρχείου, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε πειθαρχική δίωξη δήμαρχοι και 26 δημοτικοί σύμβουλοι.

Κατήγγειλα την αυθαιρεσία των παραλιακών εφοπλιστών για την καταπάτηση στα πεζοδρόμια της Διαδόχου Παύλου, όπου υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις, και “κέρδισα” την ανεξαρτοποίησή μου από την παράταξη του αποτυχημένου Σφακιανάκη.

Κατήγγειλα το καθεστώς της παραλιακής ιδιοκτησίας, αλλά το κράτος αρνείται να δεχθεί το δίκαιο αίτημά μας.

Γι αυτό, αποδέχθηκα την συνεργασία με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σωτήρη Βοργιά, επικεφαλής της παράταξης “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ” που κάνει πράξη την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για ΚΑΘΑΡΣΗ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Πέτρος Γεωργόπουλος

π. Αντιδήμαρχος

Πηγή: .notia-press

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε × = 15