ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΩ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ

Είναι να απορεί κανείς με κάποια υποκείμενα που ενώ είναι φορτωμένοι με τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη, έχουν το θράσος  ανενδοίαστα να υβρίζουν,  να συκοφαντούν και να ασκούν μια βρόμικη κριτική πιστεύοντας ότι έτσι θα βγει το μεροκάματο. Αυτή την απάντηση μας έδωσε δημοτικός σύμβουλος της Γλυφάδας,  όταν του ζητήσαμε να μας δώσει κάποια εξήγηση για την εμπλοκή του ονόματος του σε τοπικό μπλοκ που αφήνει σκιές για δήθεν παρέμβαση του που δεν συνάδει  με την νομιμότητα και την διαφάνεια.

Κοντολογίς μας είπε, είναι κάποιοι άνθρωποι  που κάνουν  τις  βρώμικες  δουλειές και που δεν διστάζουν να σερβίρουν οποιοδήποτε ψευδολόγημα  για να υποστηρίξουν τους συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς ακόμα κι αν ο πισινός τους είναι λερωμένος, κι αυτό μόνο και μόνο προς χάριν της αρπαχτής και της κονόμας.

Έχω ήδη καταφύγει στη δικαιοσύνη για τα εις βάρος μου συκοφαντικά δημοσιεύματα του συγκεκριμένου ψευτοεκδότη –  ψευδοδημοσιογράφου και δεν θα διστάσω να το κάνω και πάλι όταν κρίνω ότι θίγεται η τιμή και η αξιοπρέπεια τόσο η  δική μου όσο και της οικογενείας μου.

αφήστε ένα σχόλιο


δυο × = 12