Γλυφάδα: Στο 4,54% σήμερα ο δείκτης θετικότητας

Σταθερά υψηλός είναι ο αριθμός των rapid test που διενεργούνται καθημερινά στην πόλη μας από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, σε υψηλά επίπεδα όμως εξακολουθεί να βρίσκεται και ο δείκτης θετικότητας.

Μεταξύ 529 διαγνωστικών ελέγχων που διενεργήθηκαν σήμερα στην παραλία μας (Γ΄Μαρίνα) βρέθηκαν 24 θετικά, ήτοι ποσοστό 4,54%. Αύριο, η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στη Δ΄ Μαρίνα, επί πέντε ώρες, δηλαδή από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Η προσπάθεια του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου είναι να διενεργούνται καθημερινά όσο το δυνατόν περισσότεροι έλεγχοι και να ακολουθεί η ιχνηλάτηση για τα θετικά τεστ, ώστε να περιορίζεται κατά το δυνατόν η διασπορά του ιού. Με την πολύτιμη συνδρομή του Αντιδημάρχου Υγείας Νίκου Βρυζίδη και τον συντονισμό του αρμοδίου για τη Δημοτική Αστυνομία Αντιδημάρχου Σπύρου Δήμου, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά επί ποδός από τα ξημερώματα, λαμβάνει χώρα στην πόλη μας η πολύ σημαντική αυτή διαδικασία, που καθίσταται εφικτή με τη συνεργασία του ΕΟΔΥ και των ευγενέστατων υπαλλήλων του.
Την ερχόμενη εβδομάδα λόγω τεράστιου φόρτου εργασίας, η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στην πόλη μας 4 από τις 7 ημέρες, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
– Τρίτη 13/7: Υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο
– Πέμπτη 15/7: Πλατεία Αγίου Τρύφωνα, Άνω Γλυφάδα
– Παρασκευή 16/7: Υπαίθριο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο
– Σάββατο 17/7: Δρόμος Ποιητών (Λαμπράκη και Μεταξά)
Όσοι υποβάλλονται σε rapid test μπορούν να πάρουν βεβαίωση για να τη χρησιμοποιήσουν στα πλοία ή όπου αλλού χρειάζεται.

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 25