Γλυφάδα: Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στον “ψηλό” της όξυνσης και του κανιβαλισμού

Ο Παναγιώτης Γιάχος πρέπει κάποτε να καταλάβει ότι «Σοφία» δεν είναι ο ξερολισμός αλλά η κατεύναση του εγώ, του μίσους και του πάθους

Στις κορώνες Γιάχου ότι δήθεν έχει στη φαρέτρα του βέλη για όλους απήντησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας και Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Αγγελόπουλος προκαλώντας τον αν έχει κάτι να του προσάψει να το κάνει ώστε να σταματήσει πλέον το παιχνίδι της εκτόξευσης της συκοφαντικής φωτοβολίδας . Το ίδιο και  η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  κ. Γεωργία Βαμβακερού που τον έβαλε στη θέση του αλλά και ο Αντιδήμαρχος Εσόδων και Προγραμματισμού Δημήτρης Νιτσιόπουλος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Εγκαταστάσεων και Δημοτικής Αστυνομίας  Σπύρος Δήμου οι οποίοι προκάλεσαν τον “μικρό” Παναγιωτάκη να βγάλει από τη φαρέτρα του το χαρτοπόλεμο που διαθέτει  και να αρχίσει να τον σκορπίζει,  με τον Γιάχο να την κάνει γυριστή και να μιλάει για παρερμηνείες.

Λίγος, λυπηρός θέλει να παραστήσει τον Εισαγγελέα και το κάνει άθλια. Προφανώς υποδύεται τον άξιο συνεχιστή εκείνου που όπως λέει η κοινωνία έφυγε και ξεβρόμισε η Γλυφάδα.

Το κόλπο με τα κομμένα βιντεάκια του Ζαχαριάδη δεν δίνουν ανάστημα και μπόι

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = εξήντα τρία