ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!

Πολλά ακούγονται και λέγονται για το ποιες θα είναι οι προθέσεις του δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου σχετικά με το αν θα είναι εκ νέου υποψή φιος  για το δήμο Γλυφάδας. Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκε πολύ. Αμέτρητες ώρες εργασίας ημέρα και νύχτα, περισσότερο όμως κουράστηκε και αγανάκτησε με  τα βρώμικα χτυπήματα από τα γνωστά συμφέροντα και τους νταβατζήδες.

Ευελπιστώ  ότι η καψούρα και η αγάπη που έχει για την πόλη του θα τον κάνει και θα είναι και πάλι υποψήφιος, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι Γλυφαδιώτες είναι η πρώτη φορά που αναγνωρίζουν ότι η Γλυφάδα στο πρόσωπο του βρήκε τον άνθρωπο που την έβγαλε από την απαξίωση και την μιζέρια.

Το θέμα οσονούπω θα ξεκαθαρίσει. Πιστεύω ότι μετά και τα εγκαίνια του Νέου Κοιμητηρίου θα ανακοινώσει ο ίδιος την πρόθεση  του για τη διεκδίκηση μιας δεύτερης θητείας στο δήμο της Γλυφάδας.  Έχω την  άποψη ότι ο Γιώργος Παπανικολάου δεν είναι άνθρωπος που αφήνει τίποτα στη μέση. Έχει αστείρευτες δυνάμεις, πυγμή,τσαμπουκά αλλά και μεράκι για την πόλη του και πιστεύω ότι μια ακόμη θητεία του στο δήμο θα πρέπει να θεωρείται επιβεβλημένη, ώστε  να αποκτήσει η Γλυφάδα την αίγλη που της ανήκει.

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 12