ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ “ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ” Ο κ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Για μια ακόμη φορά «τσάμπα μάγκας» ο κ. Φιλίππου. Ανέχθηκε τέσσερα χρόνια την κοροϊδία του πολιτικού του φίλου και Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπίρτζη και τώρα ξεσηκώνει τους κατοίκους.

Τις τελευταίες ημέρες έχω προχωρήσει σε διαρκείς επαφές με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική, και εκείνοι με την σειρά τους με τον υφυπουργό οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο, τονίζοντας την ανάγκη να δοθεί επιτέλους μόνιμη λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε ομάδα συμπολιτών μας, την ακίνητη περιουσία των οποίων διεκδικεί αδικαιολόγητα εδώ και πολλά χρόνια , μέσω του Κτηματολογίου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αττικής .

Από τις επαφές αυτές προκύπτει, κατόπιν ανακοίνωσης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη και των Βουλευτών κ.κ. Γεωργίου Βλάχου και Βασίλη Οικονόμου, ότι η σημερινή κυβέρνηση δρομολογεί τη λύση που όλοι περιμένουμε, με τροπολογία που θα έρθει τις επόμενες μέρες στη Βουλή, με την οποία  θα τίθενται σε αναστολή οι ενστάσεις μέχρι την ανάρτηση των οριστικών εγγραφών του Κτηματολογίου των Δήμων Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

Τη λύση που προωθεί η σημερινή κυβέρνηση, μας την υπόσχονταν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ο κ. Φιλίππου ως αντιπεριφερειάρχης, «παρέα» με τον πολιτικό του φίλο και Υπουργό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπίρτζη.

Φυσικά λύση δεν μας έδωσαν ποτέ, αλλά αυτό δεν εμποδίζει σήμερα τον κ. Φιλίππου να ξεσηκώνει τους πολίτες και να τους καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο, λίγο πριν δοθεί λύση, προφανώς για να ισχυριστεί ότι τη λύση την έδωσε αυτός.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Φιλίππου υποτιμά τη νοημοσύνη μας και κάνει τον «τσάμπα μάγκα», αντί να ζητά συγγνώμη που όλα αυτά τα χρόνια έκανε τον «κολαούζο» του κ. Σπίρτζη, σαμποτάροντας παράλληλα την προσπάθεια μας ως δημοτική αρχή να δώσουμε λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, όπως αυτό της αποχέτευσης και της δημοτικής συγκοινωνίας.

 

                                                                                   

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = δεκαέξι