ΓΙΑ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ!!

Γιαννακόπουλε, η αλητεία σου έφτασε μέχρις το σημείο εκτός από τα χυδαία κατάπτυστα σχόλια ακόμα και  για την οικογένεια μου να αναφερθείς αλήτικα, πρόστυχα και σε πρόσωπο που δεν βρίσκετε στη ζωή. Περιύβριση νεκρού, κι ολα αυτά γιατί σου είμαι  εμπόδιο στα “σατανικά” σχέδια σου , βλέπεις ο  ανδρισμός σου,  μέχρις  εκεί φτάνει .
Πιθανόν η μάνα που σε γέννησε δεν ήξερε τι  κτήνος έβγαζε από την κοιλιά της γιατί αν το ήξερε θαπρεπε να σε είχε πνίξει στη γέννα, έτσι θα είχαν γλυτώσει πολλοί συνάνθρωποι από το μίσος και την κακία σου. Είσαι ένας αδίστακτος λασπολόγος, ένας εφιάλτης που ζει κι αναπνέει μόνον για να προκαλεί κακό στους ανθρώπους.  Γιαννακόπουλε, ως σήμερα δεν ασχολήθηκα καθόλου με κατινιές γιατί αυτό το είδος της δημοσιογραφίας του κώλου με αφήνει παγερά αδιάφορο, παρά μόνο με πραγματικά γεγονότα και προπαντός ποτέ παρότι με προκαλείς  δεν ενέπλεξα μέλη της οικογενείας σου. Επειδή όμως συνεχίζεις να είσαι προκλητικός και αδιόρθωτος, θα αποκαλύψω βάση των στοιχείων  που έχω, ότι εκτός από τις αξιόποινες πράξεις της πλαστογραφίας και της τοκογλυφίας κατ΄εξακολούθηση που καταδικάστηκες πρόσφατα όπως άλλωστε  και στο παρελθόν έχεις καταδικαστεί, έχεις προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη και πόνο σε ανθρώπους μόνο και μόνο  για να ικανοποιήσεις τον αρρωστημένο εγκέφαλο σου και τα κτηνώδη  ένστικτα σου ξεσκίζοντας  και καταρρακώνοντας  την ηθική τους υπόσταση και την αξιοπρέπεια τους.

Έχεις το θράσος και δεν αισχύνεσαι και υποδύεσαι τον ενεργό δημότη, τον εισαγγελέα, τον διώκτη του οικονομικού εγκλήματος  και τον δικαστή στην τοπική κοινωνία, θέλοντας στην πραγματικότητα να κρύψεις το αληθινό σου πρόσωπο με το πλούσιο ποινικό μητρώο και τα τερατουργήματα που έχεις προκαλέσει στην κοινωνία. Επειδή  οι απειλές σου με αφήνουν παγερά αδιάφορο θα πρέπει να γνωρίζεις ότι εφεξής όσο με προκαλείς τόσο θα σου βγάζω τ΄άπλυτα στη φόρα , εξάλλου στη  τοπική κοινωνία  είσαι γνωστός, δεν θα πω κάτι νέο, άλλωστε το ότι  όποιος σε δει στο δρόμο αλλάζει πεζοδρόμιο, αυτό  τα λέει όλα.

Αν και μπαμπόγερος, δεν έφτασες στο σημείο να «ερευνήσεις» τον εαυτό σου και επιμένεις στην επιθετική συμπεριφορά με σκοπό πάντα να πονέσεις τον άλλον. Καημένε, δεν κατάφερες με το ψέμα και τη συκοφαντία να γίνεις ήρωας, γιατί η αλήθεια δεν κρύβεται. Αντίθετα με την αλαζονεία, τον αρρωστημένο εγωισμό, τη μηχανοραφία και το σατανικό μυαλό σου, κατάφερες  να γίνεις ο πιο μισητός!!

ΥΓ

Καημένε, πες μας, τι πιάνει ο Κόκκορης,  μόλις σε βλέπει. Τώρα το ίδιο κάνει κι ο Τσιώλης!!!

Και δεν  ντρέπεσαι!!!

αφήστε ένα σχόλιο


9 × έξι =