ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!!

Το παραλήρημα των ανθρώπων που βγάζουν τις ανακοινώσεις του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου δείχνει επακριβώς ότι όλο αυτό που συνέβη σχετικά με την απαγόρευση της ασφαλτόστρωσης πηγάζει από τον ρεβανσισμό και την ζήλεια  του ΠΑΣΟΚΟΥ δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου που ήθελε μέσα στην νύχτα να δημιουργήσει ένα σκηνικό έντασης προκειμένου να ασχοληθούν οι κάμερες μαζί του.

Δυστυχώς ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος επιζητεί την δημοσιότητα και την προβολή με λάθος τρόπο. Όποιος διάβασε την επίμαχη ανακοίνωση του Κωνσταντάτου κατάλαβε ότι το έργο της ασφαλτόστρωσης βαρύνει εξ ολοκλήρου την δημοτική αρχή της Γλυφάδας, εν τούτοις όμως σταμάτησε από υπαιτιότητα του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ας πάμε όμως στην ουσία της ανακοίνωσης για να δείτε ότι όλο αυτό που συνέβη και εξόργισε δήθεν τον Κωνσταντάτο δεν ήταν κάτι το ουσιώδες κι αν υπήρχε καλή θέληση από όσους βρέθηκαν εκεί αλλά και από τον ίδιο τον Κωνσταντάτο θα είχε διευκρινιστεί σε χρόνο ντετέ , αλλά έγινε για λόγους πρεστίζ.

Προτίμησαν λοιπόν  να δημιουργήσουν σκηνικό έντασης και να συνεχίσουν την όξυνση με προσβλητικά προκλητικά και κατάπτυστα υπονοούμενα ότι δήθεν η Γλυφάδα έχει μάθει να κάνει έργα στο σκοτάδι? Μήπως λοιπόν θα ήταν προτιμότερο οι «φωστήρες» του Κωνσταντάτου να μας πουν για να πληροφορήσουμε και εμείς με την σειρά μας τους Γλυφαδιώτες τι θέλουν να πουν, ποια είναι τα έργα που κάνει η Γλυφάδα στο σκοτάδι?

Προφανώς οι γράφοντες εμπνεύστηκαν από την δημοσιογραφία του Ζαχαριάδη και είπαν να τον μιμηθούν.  Πιθανότατα  ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος θέλει να «ασχοληθούμε περισσότερο μαζί του και τα έργα του». Το ωραιότερο όμως όλων που προκαλεί γέλια μέχρις δακρύων είναι ότι μετά από αυτά που γράψαμε προ ημερών για τον ρεβανσισμό και την ζήλια του Γιάννη Κωνσταντάτου, έρχονται τώρα οι χωρατατζήδες  γελοιογράφοι του να μας πουν  ότι ο Γιώργος Παπανικολάου έχει μένος και ζήλια κατά του Κωνσταντάτου. Και αναρωτιέμαι, Ήμαρτον Κύριε τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα? Θέλετε και τα λέτε αυτά ή σας ξεφεύγουν? Μπορεί να σας πιστέψει κανείς? Τι έχει να ζηλέψει από τον ΠΑΣΟΚΟ δήμαρχο Γιάννη  Κωνσταντάτο ο από έμβρυο ΝΔ  αναμορφωτής  δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου? Μήπως το πλούσιο βιογραφικό του ή μήπως την πλούσια καριέρα του δίπλα από ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος?

Μήπως κάποιος θα πρέπει να τους φρεσκάρει την μνήμη με το ΦΕΚ για να καταλάβουν εμπάση περιπτώσει ότι δεν απευθύνονται σε ευνουχισμένους πολίτες που στερούνται άποψης και μνήμης?  Ας αφήσουμε λοιπόν το ΦΕΚ να μιλήσει για να θυμηθούν για μια ακόμη φορά οι πολίτες ποιος είναι ο Γιάννης Κωνσταντάτος που τώρα κλείνει το μάτι στο Μητσοτάκη.

Με την 4009/437/7.2.2000 απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών (..) διορίζεται από 1.1.2000 ο Ιωάννης Κωνσταντάτος του Κων/νου ως μετακλητός υπάλληλος με βαθμό Γ’ (..) στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Α. ΜΑΝΤΕΛΗΣ (ΦΕΚ 32 τ. Γ’ 17.2.2000) Τι εστί Μαντέλης και για ποια αδικήματα έχει καταδικαστεί καλό θα ήταν να απαντήσει ο ΠΑΣΟΚΟΣ Γιάαννης Κωνσταντάτος
• Με την 12.1 απόφαση του Δημάρχου Αργυρούπολης (..) προσλαμβάνεται ο Κωνσταντάτος Ιωάννης του Κων/νου, Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα οικονομικά και δημοσίων σχέσεων μέχρι τη λήξη της θητείας του Δημάρχου. Αρ. Απόφασης Περ. Αττικής 15204/15.3.2001. (ΦΕΚ 61 τ. ΝΠΔΔ, 23.3.2001)
• Με την υπ’ αριθμ. ΔΥ1α/Γ.Π. 139042/20.10.2009 απόφαση της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (..) διορίζεται, ο Κωνσταντάτος Ιωάννης του Κων/νου, Επικοινωνιολόγος με Α.Δ.Τ. Ρ 581076, σε θέση Ειδικού Συμβούλου, στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαρίας−Ελίζας Ξενογιαννακοπούλου. (ΦΕΚ 467 τ. Γ’ 27.10.2009).

Ας μείνουμε σε αυτά και ας ρωτήσουμε τον κ. Κωνσταντάτο και τα παλαμάκια του, μήπως γι αυτό του πλούσιο βιογραφικό θα έπρεπε  να τον  ζηλεύει ο Γιώργος Παπανικολάου? Αυτή τη μεγάλη του δόξα ζήλεψε ο Γιώργος Παπανικολάου? Ρε πάτε καλά, ληγμένα πίνετε?

Συνεχίζεται

αφήστε ένα σχόλιο


9 × πέντε =