ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου κλήθηκε και πάλι στο αντιπροσω πευτικό μας συγκρότημα και μίλησε για την επιστροφή του στην γαλανόλευκη, αλλά και την… κόντρα του με τον Ουάρντα!

Ένα από τα νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, πραγματοποιεί μια καταπληκτική σεζόν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μίχαελ Σκίμπε ο οποίος τον κάλεσε στην Εθνική.Ο Γιαννιώτης, μίλησε στο gazzetta.gr για την δεύτερη αυτή κλήση του στην Εθνική ομάδα, έναν στόχο που είχε από την αρχή της σεζόν, για τα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο, αλλά και τον Ουάρντα. Ακόμα, μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταμίρ Κάναντι, αλλά και για το μέλλον του.

Ανδρέα επέστρεψες στην Εθνική. Είναι μια δικαίωση για εσένα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος, σίγουρα είναι κάτι που ήθελα πολύ και το είχα στο μυαλό μου από την αρχή της σεζόν».

Τα δύο παιχνίδια που έχετε μπροστά σας τα βλέπετε κι ως πρόβα για τα προκριματικά του Euro;
«Είναι δύο δύσκολα φιλικά, με δύο πολύ καλές ομάδες που θα βρεθούν και στο Μουντιάλ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε αυτοί που πρέπει και στα δύο παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι με την Εθνική πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σοβαρά για να παίρνουμε καλά αποτελέσματα».

Είσαι έτοιμος για την… κόντρα με τον Ουάρντα;
«Κάναμε κάποιες πλάκες, δεν ξέρω αν θα παίξω, αλλά είναι ωραίο να παίζεις αντίπαλος με συμπαίκτες σου στην Εθνική. Ο Ουάρντα λέει πως η Αίγυπτος έχει τον Σαλάχ και δεν φοβάται τίποτα, κάτι τέτοια λέει, πρέπει να του δώσουμε απαντήσεις!»

Ο Νταμίρ Κάναντι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, πόσο σημαντικό είναι αυτό για την ομάδα σου;
«Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη αυτή για τον Ατρόμητο, πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός και το έργο του προπονητή θα γίνει ακόμα καλύτερο. Η ομάδα θεωρώ πως θα είναι ακόμα καλύτερη του χρόνου».

Εσένα θα σε έχει στα χέρια του τη νέα χρονιά;
«Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει το καλοκαίρι. Θα το δούμε τότε».
Πηγή:www.gazzetta.gr

αφήστε ένα σχόλιο


7 − πέντε =