ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΦΙΞΗ» ΤΟΥ «ΛΥΤΡΩΤΗ»!!

Τρέμουν οι δημοτικές παρατάξεις που βλέπουν τον «λυτρωτή» να έρχεται με την ρομφαία τη δίστομο  να τους παίρνει τα κεφάλια, να παίρνει και την πόλη.

Ήταν ποτέ δυνατόν να μην ταιριάξουν αυτοί οι δυο για να φτιάξουν την Γλυφάδα μας, ο ένας αυτοανακηρυγμένος «ενεργός» δημότης, ο άλλος αυτοανακηρυ γμένος «λυτρωτής» που και οι δυο μαζί παλεύουν για να σώσουν την Γλυφάδα από τους Μαμωνάδες. «Πειραγμένος»  με όλη τη σημασία της λέξης ο αυτοανακηρυγμένος «λυτρωτής», ώρα είναι  να μας πει, ότι είναι αυτός που θα πολεμήσει τον  Αντίχριστο . Τι λέει ρε ο αυνάν -ας και έχει την απαίτηση να τον πάρουν στα σοβαρά, τώρα θα μου πεις και ένας  τοκογλύφος μπορεί να  σου παρουσιαστεί σαν τον άνθρωπο που την κρίσιμη ώρα μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από ένα οικονομικά αδιέξοδο, μέχρις  τη στιγμή που θα σε στραγγίσει πίνοντας σου  το αίμα, βλέπετε ο διάβολος έχει πολλές μορφές .

Δείτε το διάγγελμα που ανέβασε στο χαμαιτυπείο που διαχειρίζεται κι αναρωτηθείτε αν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας  από αυτόν τον γελοίο  μασκαρά που μας παρουσιάζεται ότι έρχεται εν αρχή να σώσει την Γλυφάδα και εν συνεχεία το Έθνος.

Δείτε τι λέει:  Δεν είμαι πολιτικός, και έρχομαι να σας λυτρώσω !!Στις δημοτικές εκλογές του 2019 έρχομαι εντεταλμένος για τον ορθόδοξο τρόπο διοικήσεως του δήμου, με βασικό οδηγό μας την Αλήθεια, εξού και το Ανεξάρτητη Γλυφάδα, και έχοντας απέναντί μου δεκάδες συντεχνίες και εκατοντάδες μαμωνάδες. Προσωπικά δεν με πτοούν όσες αχαρακτήριστες ενέργειες πράττουν  τα εν λόγω συμφέροντα, διότι το 2019 θα γίνει η αρχή, ώστε αρχικά ως τόπος, και στη συνεχεία ως έθνος, να σηκωθούμε όρθιοι, και να βάλουμε στην άκρη τους Μαμωνάδες οι οποίοι γονάτισαν το τόπο μας. Αν δεν τους βάλουμε στην άκρη το 2019, μπορώ να σας αποδείξω, ότι ο τόπος μας, και ο Ελληνισμός, δεν θα ανακάμψουν ποτέ.

Μετά κι από αυτό, δεν μένει παρά να θυμηθούμε το απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο να προσευχηθούμε και να παρακαλέσουμε να θεραπεύσει ο Κύριος τους «πειραγμένους» από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.

Τελικά ως φαίνεται η Γλυφάδα έχει  ταλέντα,  από εδώ θα ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος όπου το 2019 ο «λυτρωτής»  θα σώσει την πόλη της Γλυφάδας από τους μαμωνάδες και εν συνεχεία το Έθνος και κατ’ επέκταση τον πλανήτη .

Αγαπητοί εν  Χριστώ αδερφοί βοήθεια μας!! 

ΥΓ

Ύστερα κι από αυτό, αναρωτηθείτε αν χρειάζεται να δίνουμε απαντήσεις  στον πειραγμένο που την είδε πλανητάρχης

αφήστε ένα σχόλιο


8 + = δεκαέξι